Δεν υποχωρεί ο Αμβρόσιος: «Η Ιεραρχία κοιμάται τον ύπνον του δικαίου»

38

«Η ενέργειά μου είχε σκοπό να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα» επιμένει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και συμπληρώνει «στούς αφωρισμένους πλέον, ήτοι τον κ. Μητσοτάκην, την καν Κεραμέως και τον κ. Χαρδαλιάν εύχομαι ΚΑΛΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ!»

Συνεχίζει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος να διασύρει την πίστη, καθώς μετά το χθεσινό μεγαλοπρεπέστατο «άδειασμα» της Ιεράς Συνόδου, υποστηρίζει σήμερα ότι η Ιεραρχία «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου».

«Δυστυχώς το κακό δεν απεφεύχθη. Ο αφορισμός έγινε» επιμένει ο πρ. Καλαβρύτων και συνεχίζει ότι έκανε αυτήν την κίνηση αφορισμού των κυβερνώντων, όπως τονίζει σε ανάρτησή του «από αγάπη προς τον Χριστό, που ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ! Και από χριστιανική αγάπη τόσο προς την Κυρία Υπουργό, όσο και προς τα άλλα δύο Μέλη της Κυβερνήσεως, ήτοι τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ασεβέστατο Υπουργό κ. Χαρδαλιά».

Ο κ. Αμβρόσιος λέει ότι η ενέργεια αυτή έχει σκοπό να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, και υποστηρίζει ότι «η Ιεραρχία κοιμάται τον ύπνον του δικαίου. Η ενέργειά μας ασφαλώς και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα! Είναι και αυτός ένας από τους στόχους μας! Διότι, ενώ η Ορθοδοξία μας αλλοιώνεται και παραχαράσσεται, δυστυχώς η Ιεραρχία μας «κοιμάται τον ύπνον του δικαίου»!!!! Μακάρι η τολμηρή αυτή ενέργειά μας να αφυπνήσει τις συνειδήσεις των Αδελφών μας Αρχιερέων πρός δόξαν Κυρίου. Στούς αφωρισμένους πλέον, ήτοι τον κ. Μητσοτάκην, την καν Κεραμέως και τον κ. Χαρδαλιάν εύχομαι ΚΑΛΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ!».

protothema.gr