Σοφία Μαυρίδου : “Η Π.Ε. Πιερίας υλοποιεί δεσμεύσεις και ικανοποιεί αιτήματα για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας και την αντιπλημμυρική θωράκιση”

479

Σε παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής και για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, μετέβη η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, πραγματοποιώντας αυτοψία, διαπίστωσε, την εξέλιξη και την καλή ποιότητα του έργου καθαρισμού ρεμάτων, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία περιοχής.

Οι εξελισσόμενες παρεμβάσεις, αφορούν, καθαρισμό του ρέματος «Κεραμίδα» από Καταχά έως το Βιολογικό Καθαρισμό Κολινδρού σε μήκος 4 χιλιομέτρων, καθαρισμό του ρέματος «Πατώματα» στα Παλιάμπελα Κολινδρού και καθαρισμό του ρέματος «Κρυονερίου», στην κτηματική περιοχή του  Αιγινίου.

Παράλληλα, η κ. Σοφία Μαυρίδου, επιθεώρησε εργασίες καθαρισμού των ρείθρων της επαρχιακής οδού Κολινδρού-Παλιάμπελα και διαμόρφωσης αγροτικής οδοποιίας στα Παλιάμπελα, που υλοποιούνται με γρήγορο ρυθμό από μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγροτικού πληθυσμού