Τρελό σενάριο για Ολυμπιακό και Καλάθη

688

Το μέλλον του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιο, καθώς οι «πράσινοι» αναμένεται να προβούν σε περικοπές στο μπάτζετ που μπορεί να φτάσουν και το 35-40%. Σύμφωνα με την Live Sport, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και εφόσον προκύψει ζήτημα αποχώρησης του διεθνούς γκαρντ από το «τριφύλλι», δεν αποκλείεται να μπει στο κόλπο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να ενισχυθούν με δύο γκαρντ υψηλού επιπέδου και σκοπεύουν να διαθέσουν το μεγαλύτερο κομμάτι του μπάτζετ για αυτές τις δύο προσθήκες. Κώστας Σλούκας και Μάλκολμ Ντιλέινι είναι εδώ και καιρό ψηλά στη λίστα, αλλά είναι δεδομένη η αδυναμία που έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον Νικ Καλάθη.

Πάντως η υπόθεση μόνο απλή δεν είναι. Κι αυτό αφενός μεν γιατί ακόμη εκκρεμεί να αποσαφηνιστεί η κατάσταση του Καλάθη με τον Παναθηναϊκό, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το 2021. Κι αφετέρου γιατί οι απολαβές του είναι 2,3 εκατ. δολάρια και στη διεκδίκησή του, εφόσον γίνει διαθέσιμος, θα μπουν ομάδες με μεγάλο πορτοφόλι, όπως η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ και όχι μόνο. Σε κάθε περίπτωση, δε, υπάρχουν ζωηρές αμφιβολίες αν ο Καλάθης θα δεχόταν ποτέ να αλλάξει… στρατόπεδο στους «αιωνίους», με όσα αυτό συνεπάγεται.

sport-fm.gr