Θεόδωρος Καράογλου “οι Αστυνομικοί αξίζουν τον σεβασμό μας” (φωτο-video)

554

Στο πλευρό των αστυνομικών που υπηρετούν στην Τροχαία Θεσσαλονίκης και τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας βρέθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, διανέμοντας συνολικά 2.000 προστατευτικές υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων ελληνικής κατασκευής.

Στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε εχθές το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ο Υπουργός Μ.Θ. κος Θεόδωρος Καράογλου προσέφερε συμβολικά υφασμάτινες μάσκες για το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο κος Γεώργιος Τζήμας, Διευθυντής της Αστυνομίας Πιερίας και ο Ταξίαρχος κος Ασημάκης Χριστοδούλου Γενικός Διευθυντής της Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευχαριστώντας τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. για τις πολυεπίπεδες υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά, ο κ. Καράογλου σημείωσε πως “οι Έλληνες αστυνομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας και τα μέτωπα που καλούνται να διαχειριστούν είναι πολλά και σημαντικά. Αξίζουν την αναγνώριση και τον σεβασμό μας”.

Πρόσθεσε ακόμη ότι “η Πολιτεία μεριμνά για την ασφάλεια τους, διευκολύνοντας με όποιον τρόπο μπορεί το έργο που επιτελούν και θωρακίζοντας τόσο τη δική τους υγεία όσο και των οικογενειών τους. Φροντίζουμε με επιμέλεια εκείνους που φροντίζουν νυχθημερόν για την ασφάλεια όλων μας” τόνισε ο Υφυπουργός, εξαίροντας τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας στην επιτυχημένη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Το υγειονομικό υλικό είναι δωρεά της επιχείρησης “Αγγελίνα Παπακωνσταντίνου Α.Ε.”, η οποία παρασκεύασε τις μάσκες για την προστασία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας που, μεταξύ των άλλων καθηκόντων, έχει επιφορτιστεί με την επίβλεψη τήρησης των μέτρων για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις των τριών ανδρών: