Επίσκεψη του βουλευτή και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση» Σάββα Χιονίδη στο υπό κατασκευή πολιτιστικό κέντρο (video)

365

«Είναι ένα έργο που αποτέλεσε  μεγάλο στόχο που σχεδιάστηκε, εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση, ξεπεράστηκαν όλα τα νομικά ζητήματα, είχε εγκαταστημένο εργολάβο και συνεχίζεται», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Πιερίας και πρώην δήμαρχος Κατερίνης, επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση Σάββας Χιονίδης, κατά την επίσκεψη του στο υπό κατασκευή νέο χώρο Θεάτρου και Πολιτισμού. Ο κ. Χιονίδης συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Θωμά Αναστασιάδη και Σάββα Καρυπίδη είδε την πορεία των εργασιών ενός έργου που όπως είπε  «δεν κοιτά διοικήσεις αλλά πόσα έχει να δώσει στους δημότες».

Ο νέος χώρος πολιτισμού αποτελεί ένα έργο μεγάλης σημασίας για τους πολίτες, που για την κατασκευή του, δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ από τους πολίτες, ανέφερε  κ. Χιονίδης και πρόσθεσε ότι ο συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» παρακολουθεί και καταθέτει σοβαρές προτάσεις. «Είμαστε εδώ και παρακολουθούμε όλα όσα γίνονται με την ίδια αγωνία και αγάπη όπως πάντα», σημείωσε ο κ. Χιονίδης.

«Ένιωσα δέος βλέποντας όλη αυτή τη κατασκευή, είναι κάτι που περιμένουν όλοι οι δημότες» επεσήμανε ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Αναστασιάδης και πρόσθεσε ότι είναι ένα έργο που ξεκίνησε από την προηγούμενη διοίκηση και εξέφρασε την ευχή να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα ώστε όλοι οι πολίτες να το χαρούν.

Ο δημοτικός σύμβουλος Σάββας Καρυπίδης έκανε λόγο για ένα  όνειρο ετών που υλοποιείται επιτέλους. «Χαίρομαι που θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο», σημείωσε ο κ. Καρυπίδης.

Ο χώρος Θεάτρου και Πολιτισμού, είναι ένα από τα πολλά έργα που ξεκίνησαν από την προηγούμενη διοίκηση και συνεχίζονται από τη νέα δημοτική αρχή. Έργα πνοής και ανάπτυξης για όλους τους δημότες.