Λάκης Γαβαλάς – Τρύφωνας Σαμαράς στα χαρακώματα από απέναντι εκπομπές!

1081

Λάκης Γαβαλάς και Τρύφωνας Σαμαράς όχι μόνο δεν λένε να κατεβάσουν τους τόνους στη μεταξύ τους διαμάχη, αλλά το πρωί της Δευτέρας η κόντρα ανέβηκε(;) επίπεδο. Από το Happy Day, ο Λάκης Γαβαλάς έλεγε τα εξής:

“Εγώ τα κοιτάω τα χάλια μου γι’ αυτό δεν πήγα σε αυτή την εκπομπή να διαγωνιστώ, γιατί θα ήμουν χάλια. Με πείραξε που το έκανε σε αυτό το στυλ, ήταν κιτς. Ο Τρύφωνας μπορεί να είναι αυτό που είναι, ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Και ο Βας Βας Παρασκευάς έχει γίνει σπουδαίος, πρέπει να δεχτώ ότι είναι ΟΚ; Μην τρελαθούμε. Να λέει ότι αυτός με στήριξε; Αυτός είναι σαν παιδί μου. Ήταν κακό που προσφέρθηκε να κάνει αυτό το πράγμα”.

Την ίδια ώρα, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος βρισκόταν στο Πρωινό, ενημερωνόταν για τα παραπάνω και ξεσπούσε με τη σειρά του λέγοντας τα εξής: “Ο κος Γαβαλάς το έχει παραξηλώσει το θέμα. Μας ενδιαφέρει εμάς σε αυτή την εποχή αν κρατάει τσάντα 60,000 ευρώ; Δεν ντρέπεται λίγο; Εύχομαι κι εγώ στην ηλικία του να κρατιέμαι έτσι. Να θυμίσω ότι του κύριου Γαβαλά την πρώτη επίδειξη με 50 μοντέλα την έχω χτενίσει εγώ. Δεν ξέρω αν έχει κάτι προσωπικό αυτός μαζί μου”.

Η κόντρα μεταξύ των δύο συνεχίζεται