Ανθρωποι του παλατιού «καίνε» τη Μέγκαν Μαρκλ: Ο μεγάλος τσακωμός με την Κέιτ, οι φωνές στο προσωπικό και το σοκ που υπέστη

1166
Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως δεν έχουν πλέον καλές σχέσεις

Από την πρώτη στιγμή σχεδόν που έγινε γνωστή η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, η πλειοψηφία του Τύπου, δεν είδε με καλό μάτι την «εισβολή» της Αμερικανίδας ηθοποιού στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

 

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης δεν φαίνεται να την αγάπησαν ιδιαίτερα και την χαρακτήριζαν ως ντίβα και κακομαθημένη, που ήθελε να περνά πάντα το δικό της. Αμέτρητα είναι τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει άνω-κάτω το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, με αποκορύφωμα αυτά που κυκλοφόρησαν όταν το Μέγκαν Μαρκλα και Χάρι πήραν την απόφαση να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, μετακομίζοντας στο εξωτερικό.

Η σύγκριση με την «αγαπημένη» των Βρετανών, Κέιτ Μίντλετον, ήταν αναπόφευκτη. Μάλιστα, όπως λέγεται, η Μέγκαν Μαρκλ ένιωθε ριγμένη και συχνά παραπονούνταν στους φίλους της, ακόμη κι αν έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα με την Κέιτ, ο Τύπος ήταν προκατειλημμένος και έκανε επίθεση μόνο σε αυτή.
Πρόσθεσε δε, πως αν όλα αυτά τα αρνητικά δημοσιεύματα αφορούσαν την Κέιτ, το Παλάτι θα είχε αντιδράσει και θα την είχε υπερασπιστεί, σε αντίθεση με τη περίπτωσή της.

Britain’s Kate, the Duchess of Cambridge, foreground, and Meghan, the Duchess of Sussex attend the Commonwealth Service with other members of the Royal family at Westminster Abbey in London, Monday, March 11, 2019. Commonwealth Day has a special significance this year, as 2019 marks the 70th anniversary of the modern Commonwealth – a global network of 53 countries and almost 2.4 billion people, a third of the world’s population, of whom 60 percent are under 30 years old. (Richard Pohle/Pool Photo via AP)

Η Μέγκαν Μαρκλ φώναζε στο προσωπικό της Κέιτ

Τώρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, νέες πληροφορίες, για το πώς η σχέση των δύο γυναικών κατέληξε να είναι τεταμένη. Σύμφωνα με αυτές, η Μέγκαν Μαρκλ, «φώναζε στο προσωπικό της Κέιτ Μίντλετον», και οι εντάσεις αυξήθηκαν μεταξύ τους, όταν η Δούκισσα του Σάσεξ έπρεπε να δεχτεί ότι δεν θα ήταν παντρεμένη με τον επόμενο βασιλιά.

Διάφορα περιστατικά κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών της Μέγκαν Μαρκλ ως μέλους της βασιλικής οικογένειας, φέρεται να ώθησαν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ να μετακινηθούν από το παλάτι του Κένσινγκτον και να μετεγκατασταθούν στο Frogmore Cottage στο Γουίνδσορ.

Αρχικά, υπήρχε η εντύπωση ότι τα ζευγάρια τα πήγαιναν καλά, ιδιαίτερα η Κέιτ και η Μέγκαν Μαρκλ, αφού η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε το καλύτερο δυνατό για να κάνει την πρώην ηθοποιό να αισθανθεί όσο το δυνατόν πιο ευπρόσδεκτη.

Britain’s Kate, Duchess of Cambridge, left, and Meghan Duchess of Sussex, right, arrive to attend the Christmas day service at St Mary Magdalene Church in Sandringham in Norfolk, England, Tuesday, Dec. 25, 2018. (AP PhotoFrank Augstein)

Όταν η Μέγκαν Μαρκλ κατάλαβε ότι ο Χάρι δεν θα γινόταν βασιλιάς

Σύμφωνα όμως με όσα έχει καταγράψει ο Tom Quinn, μια έμπιστη πηγή από το παλάτι, ισχυρίζεται ότι οι εντάσεις μεταξύ των δύο νέων βασιλικών ζευγαριών προέκυψαν, όταν η Μέγκαν Μαρκλ έπρεπε να αποδεχθεί ότι δεν ήταν παντρεμένη με έναν άντρα που θα γινόταν βασιλιάς. Προφανώς ήταν η στιγμή που αντιλήφθηκε τη σκληρή ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας και κατάλαβε ότι ο αδελφός ενός μέλλοντα βασιλιά και αργότερα ενός βασιλιά, ζει απλά στη σκιά του.

Από εκεί, τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο. Η πηγή ισχυρίστηκε ότι η αρχική μετακίνηση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Frogmore Cottage, πυροδοτήθηκε όταν η δούκισσα του Σάσεξ φώναξε σε ένα μέλος του προσωπικού της Κέιτ. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ λέγεται ότι τρομοκρατήθηκε με την προσέγγιση της Μέγκαν Μαρκλ. Εκεί κάπου πρέπει να ξεκίνησε η κόντρα.

Η απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να φύγουν από το Παλάτι του Κένσινγκτον
«Η Μέγκαν Μαρκλ, από τη μία πλευρά, θέλει να είναι όπως η Νταϊάνα, μια πριγκίπισσα του λαού, και από την άλλη θέλει οι άνθρωποι να στέκονται προσοχή όταν χτυπά τα δάχτυλά της», ισχυρίστηκε η πηγή. Πιστεύεται ότι το περιστατικό προκάλεσε την έναρξη συζητήσεων του Δούκα και της Δούκισσα του Σάσεξ, να εγκαταλείψουν το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η στάση της Μέγκαν Μαρκλ απέναντι στο προσωπικό οδήγησε σύντομα στη δημιουργία μη κολακευτικών ψευδώνυμων, όπως το «Me-Gain», το «Duchess of Difficult», ακόμη και το «Di 2» ή το «Di Lite».

Πολλοί από το προσωπικό που δεν ήξεραν τι να κάνουν με την Αμερικανίδα δούκισσα, φαίνεται να ανακουφίστηκαν όταν αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι μετακόμισαν μακριά, αναφέρεται στο βιβλίο του Quinn.

Αυτό σήμαινε ότι ένα πλήρως ανακαινισμένο σπίτι στο Kensington Palace πήγε εντελώς αχρησιμοποίητο. Οι Βρετανοί φορολογούμενοι επίσης εξοργίστηκαν με το ζευγάρι, που ξόδεψε πάνω από 2 εκατομμύρια λίρες για το εξοχικό σπίτι στο οποίο μετεγκαταστάθηκαν οι Σάσεξ, αλλά μετά από λίγο έφυγαν να ζήσουν στο Λος Αντζελες. Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ δήλωσαν ότι θα επιστρέψουν το ποσό για την ανακαίνιση του Frogmore, μετά τη φυγή τους για τις ΗΠΑ.

Το ζευγάρι, Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι, στις αρχές της χρονιάς έβγαλε μια ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας ότι θα απομακρυνθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και πως θα ζήσουν εκτός της Μεγάλης Βρετανίας, όντας οικονομικά ανεξάρτητοι.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε πρόσφατα την Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι στο Λος Άντζελες, να παραδίδουν πακέτα με φαγητό σε ευάλωτες οικογένειες που αναγκάζονται να απομονωθούν λόγω του κορωνοϊού. Δούκας και δούκισσα του Σάσεξ χωρίς τίτλους πλέον παριστάνουν τους πρίγκιπες με τα τζιν στις ΗΠΑ, προσπαθώντας να αναπτύξουν δική τους φιλανθρωπική δράση.

Πηγή: iefimerida.gr