Διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας από την ΕΠΣ Πιερίας

381

Την ερχόμενη Πέμπτη 14 Μαίου (από τις 8:30 το πρωί, μέχρι τις 13:30 μ.μ.), θα λάβει χώρα στα Γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας (Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσου) η Εθελοντική Αιμοδοσία που οργανώνεται με πρωτοβουλία της ΕΠΣ, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και τη συμμετοχή των Σωματείων Ποδοσφαίρου της Πιερίας.

Κυρίως, τη συμμετοχή των Ανθρώπων (παράγοντες, προπονητές, αθλητές, διαιτητές, παρατηρητές αγώνων, φίλαθλοι), οι οποίοι συνιστούν τα Σωματεία – Μέλη της ΕΠΣ, αλλά και το Ποδόσφαιρο της Πιερίας στο σύνολο του.

Η αξία της προσφοράς αίματος για το συνάνθρωπο (αυτονόητα για όλους μας), είναι αδιαμφισβήτητη αλλά και ανεκτίμητη.

Για το λόγο αυτό η ΕΠΣ Πιερίας, καλεί όλους όσοι έχουν τη διάθεση αλλά και τη δυνατότητα να προσφέρουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους (ακόμη και όσοι δεν το έχουν δηλώσει μέχρι τώρα), να βρίσκονται την Πέμπτη 14 Μαίου (μεταξύ 8:30 το πρωί και 13:30 μ.μ.) στο Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσου, για μια ουσιαστική προσφορά αγάπης στο συνάνθρωπο.

Οι Εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν φάει πρωινό.

    Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

Ο Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας

                         Αστέριος Κ. Τόκας                         Δημήτριος Β. Τσακνάκης