Διακινητές χασίς συνελήφθησαν σε Λαμία και Δράμα

370

Έπειτα από αστυνομικές έρευνες εντοπίστηκαν οι ποσότητες ναρκωτικών

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας για έναν Έλληνα που κατοικεί στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας ότι διακινεί ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, κατά την διάρκεια της αιφνιδιαστικής έρευνας που έκαναν στο σπίτι του.

Τόσο στην κατοχή του υπόπτου, όσο και στα δωμάτια του σπιτιού, βρέθηκαν μια συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 56,1 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με αδασμολόγητο καπνό βάρους 107,5 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι και μια ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Αλλά και στην Δράμα, στο πλαίσιο επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη ένας Έλληνας μετά από έρευνα με την βοήθεια σκύλου ανιχνευτή στην κατοικία του, όπου κατασχέθηκαν 14 «φιξάκια» και ένα δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 39,6 γραμμαρίων. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

protothema.gr