474

H φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και έχει ξεπεράσει τα 5,5 εκατ. likes

Η Τζένιφερ Άνιστον μπορεί να άργησε να φτιάξει Instagram αλλά κάθε φορά που κάνει μια ανάρτηση καταφέρνει να γίνεται viral. Αυτή τη φορά η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός δημοσίευσε μια παπαρατσική φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία κάνει την γνωστή και άσεμνη χειρονομία.

Η ανάρτησή της έχει ξεπεράσει τα 5,5 εκατομμύρια likes ενώ τα σχόλια από τους θαυμαστές της είναι αμέτρητα -ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει εκείνο της Όπρα (μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Oprah magazine), το οποίο αναφέρει «Μόνο σεβασμός για την Πρόεδρο Τζένιφερ Άνιστον»!

Η Τζεν, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, αναφέρει στη λεζάντα: «Αγαπητέ κορωνοϊέ. Τώρα μπορείς να πας να γ….. Ευχαριστώ και αντίο».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άνιστον μιλώντας για την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε παγκοσμίως είχε πει: «Είμαι γεννημένη αγοραφοβική, αυτό είναι κάτι σαν όνειρο για μένα. Εντάξει, όχι όνειρο, προφανώς είναι εφιάλτης. Αλλά εγώ προσωπικά δεν δυσκολεύτηκα. Το πιο δύσκολο ήταν να παρακολουθώ τις ειδήσεις και να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει εκεί έξω».

protothema.gr