Ζώδια και Χαρακτήρας: Μάθε ποια είναι η κακή πλευρά του κάθε ζωδίου!

748

Ποια είναι τα αρνητικά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου;

Κριός

Ο Κριός είναι ο πιο παρορμητικός και ανυπόμονος του ζωδιακού κύκλου και γι’ αυτό η λέξη που χρησιμοποιεί συνέχεια είναι το Τώρα!

Επίσης, όσον αφορά τις ιδέες και τις απόψεις αν δεν είναι συμβατές με τις δικές του, απλά δεν τον ενδιαφέρει να τις ακούσει.

Το πιο αρνητικό όμως είναι ότι μιας και είναι το νεότερο ζώδιο, μπορεί να είναι υπερβολικά ανώριμος.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι απίστευτα κτητικός και υλιστής και τις περισσότερες φορές με την συμπεριφορά του δείχνει ότι δεν έχει μάθει να δίνει, αλλά μόνο να παίρνει. Επίσης, είναι οδυνηρά πεισματάρης και γι’ αυτό χρειάζεσαι μεγάλη τύχη για να τον καταφέρεις να συμφωνήσει μαζί σου.

Αυτό που εκνευρίζει όμως περισσότερο την σύντροφο του είναι ότι είναι τεμπέλης και βαριέται να σηκωθεί από τον καναπέ.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι έχουν τόσες πολλές διαφορετικές προσωπικότητες και ποτέ δεν ξέρεις σε ποια προσωπικότητα τους μπορείς να πέσεις την κάθε στιγμή.

Αν κάνεις μαζί τους μια συζήτηση μην περιμένεις να προλάβεις να πεις πολλά ή να δώσουν μεγάλη προσοχή σε αυτά που λες.

Τους αρέσει να ακούν τον εαυτό τους να μιλάει! Ο Δίδυμος έχει τόσα πολλά ενδιαφέροντα και χόμπι και δεν του μένει και πολύ χρόνος για άλλα πράγματα, όπως η σχέση του.

Καρκίνος

Το ότι το σύμβολο του Καρκίνου είναι το καβούρι είναι πολύ αντιφατικό με την προσωπικότητα τους και δεν θα έπρεπε να σε μπερδεύει. Είναι απίστευτα κυκλοθυμικός και τρελαίνεται με το παραμικρό.

Επίσης, είναι επιφυλακτικός και έχει πολλές φοβίες, ενώ μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να τον κάνεις να νιώσει άνετος μαζί σου.

Οι καρκίνοι είναι τόσο ευαίσθητοι που θα μπορούσαν να προσβληθούν και από τα πιο ασήμαντα πράγματα.

Λέων

Ο Λέων πιο πολύ από όλα αγαπάει ένα πράγμα, τον καθρέφτη του! Έχει πολύ μεγάλη ωραιοπάθεια και πιστεύει ότι κανένας δεν μπορεί να τον ξεπεράσει.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι αν θέλουν κάτι από εσένα, κατά 99% θα καταφέρει να το πάρει.

Το πιο γνωστό όμως από όλα είναι ότι θέλει διαρκώς να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής. Πιστεύει ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του και ότι θα έπρεπε να προσέχουν οι γύρω του ότι κάνει και ότι λέει.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι πολύ επικριτικός και ποτέ δεν ξέρεις για το τι μπορεί να σε σχολιάσει μέχρι να νιώσεις άσχημα.

Επιπλέον είναι τελειομανής και δεν θα ασχοληθεί καν με το να ακούσει τι έχεις να πεις αν κάτι δεν του αρέσει.

Παρ’ όλα αυτά είναι τρομερά απαισιόδοξος και αν δεν νιώθει κάποια στιγμή καλά, θα κάνει σαν να τελειώνει ο κόσμος!

Ζυγός

Όπως δηλώνει και το όνομα τους, ζυγίζουν τόσο πολύ τα πράγματα, που ακόμη και για να πάνε σε ένα δείπνο μετά από τόση σκέψη μάλλον θα πάνε το επόμενο πρωί.

Ο Ζυγός θα αφήσει τις δικές του αξίες κατά μέρους ώστε να κάνει όλους τους άλλους ευχαριστημένους, πράγμα που τους κάνει να δείχνουν ότι δεν έχουν άποψη.

Τέλος, ξοδεύουν ώρες ατέλειωτες μπροστά στον καθρέφτη τους μέχρι να βεβαιωθούν ότι δείχνουν υπέροχοι.

Σκορπιός

Αν τολμήσεις να κάνεις έστω και ένα λάθος στη σχέση σου με έναν Σκορπιό, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το ξεχάσει ποτέ και θα σε κάνει με τον τρόπο του να το μετανιώσεις. Επιπλέον, θέλει όλα να περνάνε από εκείνον και κάνει τα πάντα για να χειραγωγήσει όσους βρίσκονται γύρω του.

Τον περισσότερο καιρό η διάθεση του είναι κακή και δυστυχώς δεν του κρατάει μόνο για λίγο.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι υπερβολικά ειλικρινείς χωρίς να υπολογίζουν το αν θα πληγώσουν τον άλλο και η κλασική τους απάντηση είναι “Μα αφού αυτό πιστεύω, γιατί να μην το πω;” Όταν ακούς κάποιον να λέει ή να προσπαθεί να δείξει ότι τα ξέρει όλα, τότε σίγουρα είναι Τοξότης!

Τέλος, λατρεύει την περιπέτεια και θέλει διαρκώς να κάνει οτιδήποτε μπορεί να του ανεβάσει την αδρεναλίνη. Αν όμως αυτό που κάνει δεν είναι περιπέτεια απλά συνέχεια βαριέται.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θέλουν να ελέγχουν την κάθε τους κίνηση και ποτέ δεν θα κάνουν κάτι περιπετειώδες όπως οι Τοξότες.

Όσον αφορά την σχέση τους με τους άλλους προσπαθούν να είναι δίκαιοι, αλλά πάντα καταλήγουν μπροστά στην πρώτη ευκαιρία να τους εκμεταλλεύονται.

Επιπλέον, έχουν μεγάλη αρνητικότητα και δεν μπορούν να δουν εύκολα την θετική πλευρά της ζωής.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι πιστεύουν πως είναι αντικειμενικοί και πολύ λογικοί, πράγμα που πολύ συχνά τους κάνει να βιάζονται να κρίνουν τους άλλους.

Ζουν τόσο πολύ στον δικό τους τέλειο κόσμο που πολλές φορές δίνουν την εικόνα του απόμακρου και υπερβολικά τυπικού ανθρώπου.

Επίσης, είναι πάντα πρόθυμοι να δώσουν συμβουλές και να βοηθήσουν αυτούς που συμπαθούν, αλλά ποτέ δεν ακούν αυτά που τους λες εσύ!

Ιχθείς

Δεν χαλάνε εύκολα το χατίρι των ατόμων που έχουν δίπλα τους και αυτό τους κάνει πολλές φορές να δείχνουν ότι δεν ξέρουν τι θέλουν να κάνουν.

Το κλασικό για έναν Ιχθύ είναι ότι ζει στον δικό του ονειρεμένο κόσμο, όπως και ο Υδροχόος και είναι σχετικά απόμακρος και γι’ αυτό συχνά αποτυγχάνει να δει τις ανάγκες που έχουν οι άλλοι.

Τέλος, αν και υποτίθεται ότι είναι το παλαιότερο και πάνω απ’ όλα σοφότερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι εκπληκτικά αφελείς και κυρίως στον αισθηματικό και φιλικό τομέα.

citypatras.gr