Σήμερα σε ζωντανή μετάδοση η ανακοίνωση των μέτρων στήριξης του Πολιτισμού

449

Σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, θα παρουσιαστούν τα πολυαναμενόμενα έκτακτα μέτρα για την ενίσχυση του κλάδου του Πολιτισμού τα οποία  οριστικοποιήθηκαν κατά την χθεσινή πρωινή τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους αρμόδιους υπουργούς.

Η παρουσίαση θα ενταχθεί στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα με την συμμετοχή της κατεξοχήν αρμόδιας υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη.

Η εν λόγω ενημέρωση, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία από χιλιάδες εργαζόμενους που απασχολούνται σε διάφορους τομείς του ευρύτερου χώρου του Πολιτισμού και έχουν ζητήσει επανειλημμένα στήριξη από την πολιτεία προκειμένου να μην καταρρεύσει ο κλάδος τους επόμενους μήνες , θα μεταδοθεί ζωντανά από το πρώτο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης αλλά και μέσω live streaming από τα κανάλια στο You Tube και τα social media τόσο της Ελληνικής Κυβέρνησης όσο και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα μέτρα που θα ανακοινωθούν σήμερα θα συμπεριλαμβάνονται η ένταξη στα ήδη ανακοινωμένα μέτρα περισσότερων κατηγοριών εργαζόμενων, οι οποίοι μέχρι στιγμής έμεναν εκτός, αλλά και επιμέρους δράσεις για την βραχυπρόθεσμη αλλά και την μεσοπρόθεσμη στήριξη του κλάδου του Πολιτισμού.