Ο Σταμάτης Φασουλής σε απίθανες ατάκες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Τρύφωνα Σαμαρά

471

Τελικά η γυναίκα είναι πολύ αφελής κι εγώ νόμιζα ότι είναι κακών προθέσεων“. – “Ο Τρύφωνας Σαμαράς; Άχου και δεν με νοιάζει“!

Ο Σταμάτης Φασουλής “κέντησε” με τις ατάκες του το μεσημέρι της Τετάρτης, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκαν στο στόχαστρο της κριτικής του στο προηγούμενο J2US. Πώς απαντά ο ίδιος σήμερα; Μοναδικά!

“Έπρεπε να της το πω αυτό και της το είπα και on camera. Τελικά η γυναίκα είναι πολύ αφελής κι εγώ νόμιζα ότι είναι κακών προθέσεων. Δεν είναι κακών προθέσεων, είναι αφελής. Αυτό που είπε η Χριστίνα έχει πάρα πολύ δίκιο. Έπρεπε να το πω γιατί όλο αυτό έγινε παρουσία κάμερας και έγινε και στο πλατό και αισθάνθηκα λίγο άσχημα. Βέβαια, ίσως να ήμουν λίγο πιο αυστηρός από ό,τι έπρεπε. Μπορεί, αν και δεν νομίζω, το ύφος μου δεν ήταν αυστηρό. Έπρεπε να της το πω, όπως κι έπρεπε να την ακούσω χωρίς να έχει γίνει αυτό χθες. Σε αυτά τα πράγματα εγώ μπορεί να κάνω αυτό που θεωρώ σωστό, αλλά μετά το ξεπερνάω και αρχίζω πάλι από την αρχή, σε κάθε σχέση”, είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όταν ρωτήθηκε για τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο Σταμάτης Φασουλής απάντησε χαρακτηριστικά: “Άχου και δεν με ενδιαφέρει! Άχου και δεν με νοιάζει”! Όταν ο Άρης Καβατζίκης επέμεινε στο θέμα, το νέο σχόλιο ήταν: “Συνεχίζω, άχου και δεν με νοιάζει! Ούτε θυμάμαι τι με ενόχλησε…”.

zappit.gr