Η Βίκυ Σταυροπούλου μας ενημερώνει για τη μάσκα

384

Η δημοφιλής ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου παίρνει τη σκυτάλη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στο αρχικό σποτ με το μήνυμα να μείνουμε σπίτι για να προστατευτούμε από τον κορονοϊό.

Το νέο τηλεοπτικό μήνυμα “πατάει” σε εκείνο του Σπύρου Παπαδόπουλου για το “Μένουμε Σπίτι”, το οποίο από σήμερα Δευτέρα 04.05.2020, γίνεται “Μένουμε Ασφαλείς” και χρησιμοποιούμε μάσκα.

Στο βίντεο βλέπουμε τη Βίκυ Σταυροπουλου, με το γνωστό της χιούμορ, να δείχνει με απλά βήματα πώς μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μια εύκολη υφασμάτινη μάσκα. Αφού δημιουργήσει τη μάσκα, η γνωστή ηθοποιός μας δείχνει ότι την πλένει και τη σιδερώνει “πολύ σχολαστικά”. Το βίντεο έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς

Απλές οδηγίες για να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι μας. Φροντίζουμε πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες και στην εφαρμογή της μάσκας, και πάντα θυμόμαστε: πλένουμε τα χέρια μας συχνά και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς.

Gepostet von Μένουμε Ασφαλείς am Sonntag, 3. Mai 2020