Η δημοτική αστυνομία ενημερώνει τους δημότες για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Κατερίνης

403

Τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τέθηκαν σε λειτουργία στην πόλη της Κατερίνης από την 1η Μαΐου ενημέρωσε κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Γιώργο Τσιαλό.

Υπενθυμίζεται, ότι, όπως ανακοίνωσε η δημοτική αστυνομία:

– Από την 1η Μαΐου καταργήθηκε η στάθμευση «μονά ζυγά» στις οδούς Ανδρούτσου, Ιωαννίνων, Ηφαίστου, Βότση, Ελασσόνος, στις οποίες θα επιτρέπεται πλέον η στάθμευση στη μια μόνο πλευρά των δρόμων.

«Ζητούμε την κατανόηση, συνεργασία και εναρμόνιση των δημοτών με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο άμεση προσαρμογή είναι βέβαιο, ότι, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της καθημερινότητας και στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στην πόλη μας» σημειώνει σε δήλωσή του, ο κος Τσιαλός.

Παράλληλα με την ενημέρωση από τη Δημοτική Αστυνομία, διαγραμμίσεις για τις νέες στάθμευσης ΑμΕΑ στις οδούς Ανδρούτσου, Βότση, Ι.Δραγούμη, για τις θέσεις στάθμευσης δικύκλων στις οδούς Ανδρούτσου και Δραγούμη, μια θέση φορτοεκφόρτωσης στην οδό Εθν.Αντιστάσεως κ.ο.κ. υλοποίησαν τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.