Φονικό στα Ανώγεια: Σήμερα η κηδεία του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη – Στον εισαγγελέα ο γιος του

370

Σε βαρύ πένθος παραμένουν τα Ανώγεια, που σήμερα θα αποχαιρετήσουν και τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη.

Μία ημέρα μετά την κηδεία του Γιώργου Ξυλούρη, οι συγγενείς του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη θα του πουν το τελευταίο αντίο. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή κηδεύτηκε ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης. Στην κηδεία πήγαν μάλιστα και συγγενείς του 63χρονου, ενώ διακριτική είναι η παρουσία της αστυνομίας, καθώς υπάρχουν οι φόβοι για βεντέτα.

Η παρουσία συγγενών του Καλομοίρη ωστόσο και οι δηλώσεις της κόρης του σε τηλεοπτικό κανάλι, δείχνει πως υπάρχει μία προσπάθεια να ηρεμήσουν οι τόνοι. Η κόρη του 63χρονου θύματος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, είπε πως «έφυγαν άδικα δύο ζωές», αναφερόμενη προφανώς στον πατέρα της, αλλά και στον Γιώργο Ξυλούρη, που έπεσε λίγο αργότερα νεκρός, από το όπλο του γιου του Λευτέρη Καλομοίρη.

Την ώρα που θα κηδεύεται ο 63χρονος λυράρης, ο γιος του, Μανώλης Καλομοίρης, αναμένεται να βρίσκεται στον εισαγγελέα Ρεθύμνου προκειμένου να καταθέσει για το φονικό. Χθες παραδόθηκε στην αστυνομία και σήμερα αναμένεται να δώσει την δική του εκδοχή για το διπλό φονικό ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς βρίσκεται.

Στους αστυνομικούς φέρεται να κατέθεσε πως βρισκόταν στο σπίτι, όταν άκουσε έναν πυροβολισμό και τη μητέρα του να ουρλιάζει. Αμέσως όρμησε έξω από το σπίτι, παίρνοντας το 9άρι όπλο που είχε. Μόλις είδε τον πατέρα του νεκρό, είπε πως θόλωσε και χωρίς να το σκεφτεί σκότωσε τον 30χρονο πατέρα δύο παιδιών, Γιώργο Ξυλούρη, για να τον εκδικηθεί.

Ο πυγμάχος Μανώλης Καλομοίρης, το βράδυ του Σαββάτου φέρεται να πήρε το όπλο και να σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη, με τον οποίο είχαν έντονη λογομαχία νωρίτερα, για ασήμαντη αφορμή. Ο πατέρας του φέρεται να προσπάθησε να σταματήσει τον Γιώργο Ξυλούρη, ο οποίος μετά τον διαπληκτισμό του, πήγε στο σπίτι του Καλομοίρη με όπλο, προσπαθώντας να τον αποτρέψει από το να μπει μέσα και να του κάνει κακό.

Τελικά, ο Ξυλούρης τον πυροβόλησε, αφαιρώντας του τη ζωή. Λίγα λεπτά μετά ο γιος του θύματος πήρε με την σειρά του το όπλο και σκότωσε τον Ξυλούρη, για να εκδικηθεί για την απώλεια του πατέρα του.

Πηγή: iefimerida.gr