J2US: Βανδή και Φασουλής έκραξαν τον Σαμαρά -Εμφανίστηκε στη σκηνή με φουστανέλα [βίντεο]

371

Την δυσαρέσκειά τους με την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US εξέφρασαν η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέβηκε στη σκηνή του σόου, το οποίο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες, μαζί με την Χαρά Βέρρα και τραγούδησαν το «Βγάλε το μαντήλι». Για την εμφάνισή του ο γνωστός κομμωτής επέλεξε να φορέσει φουστανέλα, ενδυματολογικό στοιχείο που δεν άρεσε στους κριτές του J2US.

Κατά την κριτική της η Δεσποινα Βανδή έκανε σκληρά σχόλια προς τον Τρύφωνα Σαμαρά και την επιλογή του, καλώντας τον την επόμενη φορά που θα ακουμπήσει ένα παραδοσιακό τραγούδι να μην φαίνεται ότι το κοροιδεύει. «Όλο αυτό που είδα δεν το βρίσκω χαριτωμένο, δεν μου αρέσει. Είπες ένα παραδοσιακό τραγούδι, φορώντας μια παραδοσιακή φουστανέλα… Για τη δική μου αισθητική όλο αυτό δεν μου ταιριάζει. Μην το ξανακάνεις με το να ακουμπάς στην παράδοση. Σε οτιδήποτε άλλο μπορείς να κάνεις ότι θέλεις», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στην ελληνική μουσική και στην ελληνική παραδοσιακή μουσική. Την επόμενη φορά που θα ακουμπήσεις ένα τραγούδι παραδοσιακό, οι επιλογές σου πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να φαίνεται ότι δεν το κοροϊδεύεις. Είναι εμπαιγμός αυτό το πράγμα. Θες να μιλήσουμε σοβαρά; Δεν είναι σωστό αυτό ούτε για σένα, ούτε για τους ανθρώπους που μπορεί να σημαίνει πολλά η φουστανέλα. Πρόσεχε γιατί μπορεί να “καείς” από μόνος σου. Πρόσεχε λίγο, ειδικά ότι έχει σχέση με την ελληνική παράδοση», πρόσθεσε.

Το ίδιο καυστικός με την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά ήταν και ο Σταμάτης Φασουλής. «Να τραγουδήσεις σωστά τουλάχιστον, να μάθεις τους στίχους, να κάνεις περισσότερες πρόβες. Τώρα μιλάω εγώ, άστο εσύ. Τον έχεις πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ, δεν έμαθες καν τις δύο βασικές νότες. Τι έμαθες; Σκ…ά τα έκανες. Για σοβάρεψε λίγο για να γίνεις πιο χαριτωμένος. Καίγεσαι πια, ξεπερνάς το “χαριτωμένο”…», είπε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος δεν χαρίστηκε ούτε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Στεναχωρήθηκα. Δεν μπορώ εγώ να τιμήσω τη χώρα μου, βάζοντας μια στολή; Δεν το αξίζω, δηλαδή; Μου λέτε ότι προσπάθησα να κατατροπώσω την ελληνική παράδοση, κάτι πρέπει να πω κι εγώ να υποστηρίξω τον εαυτό μου. Αυτό είναι προσβολή!», απάντησε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Πηγή: iefimerida.gr