Η Μπαλατσινού τρολάρει τον Κικίλια – “Αύριο κουρευόμαστε όλοι”

487

Είναι γνωστό πως εδώ και ενάμισι μήνα σχεδόν που είναι κλειστά κουρέμα και κομμωτήρια, πολλοί Έλληνες… υποφέρουν! Έχει αποδειχθεί άλλωστε και σε σχετική δημοσκόπηση, όπου οι περισσότεροι ανέφεραν πως το πρώτο πράγμα που θα κάνουν μετά την άρση των μέτρων θα είναι μία επίσκεψη στην κομμώτρια.

Από τη… μάστιγα αυτή, δεν ξέφυγαν φυσικά ούτε και τα πολιτικά πρόσωπα! Μπορεί κάποιους κυρίους να τους περιποιήθηκαν οι σύζυγοί τους και να τους κούρεψαν, όπως τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πέτσα, κάποιοι άλλοι όμως δεν είχαν την ίδια τύχη και εμφανίστηκαν με μαλλί… αφάνα!

Ο λόγος φυσικά για τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, που η εμφάνισή του πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο υπουργείο, προκάλεσε τα σχόλια των χρηστών του twitter, κι όχι άδικα.

Ωστόσο, αύριο, Δευτέρα, ανοίγουν και πάλι τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, με τους περισσότερους να έχουν ήδη κλείσει το ραντεβού τους.

Ο Βασίλης Κικίλιας λοιπόν, θα πάει αύριο για κούρεμα μαζί με τον σκύλο του, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο instagram η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού.

Η Τζένη Μπαλατσινού ανήρτησε μια φωτογραφία του Βασίλη Κικίλια μαζί με τον σκύλο τους και ευχήθηκε “Καλή Κυριακή”, γράφοντας “Αύριο κουρευόμαστε όλοι“!

Πηγή