Κορονοϊός: Αλλάζει τον όρο «διασκεδάζω» φέτος το καλοκαίρι

553

Εκατοντάδες μικρά μαγαζιά στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τις Σπέτσες και τα άλλα νησιά δεν θα ανοίξουν φέτος εξαιτίας των κανονισμών που ισχύουν για τον κορωνοϊό  – Τι λένε οι επιχειρηματίες για την κατάσταση που διαμορφώνεται

Η σκηνή θα μπορούσε να είναι αληθινή και να εκτυλίσσεται σε ένα από τα πιο διάσημα κλαμπ του κόσμου, αυτό που είναι καρφωμένο στην κορυφή ενός Μυκονιάτικου βράχου.

Αντί για δυο χιλιάδες ανθρώπους που ιδρώνουν και χοροπηδάνε μέχρι τελικής πτώσεως υπό τους ήχους του Steve Aoki, γύρω στα τετρακόσια άτομα που τηρούn αποστάσεις ασφαλείας λογω της πανδημίας του κορωνοϊού προσπαθούν να περάσουν καλά μέσα στο Cavo Paradiso, που φαντάζει άδειο.  

Παρόλο που το σκηνικό φαντάζει σουρεαλαϊστικό, θα μπορούσε να είναι αληθινό αν το διάσημο κλαμπ ανοίξει τελικά τις πύλες του κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι.
Ένα καλοκαίρι όπου εκατοντάδες μεγάλα ή μικρά μαγαζιά βρίσκονται στον αέρα μετά την ανακοίνωση των μέτρων για την έξοδο από την καραντίνα.

Η απαγόρευση σχεδόν κάθε είδους event που προκαλεί συνωστισμό εκατοντάδων ατόμων μέσα σε λίγα τετραγωνικά και το stop στην λειτουργία των κλειστών μπαρ, κλαμπ και εστιατορίων αλλάζει άρδην με δραματικό τρόπο τον όρο της λέξης «διασκεδάζω» φέτος το καλοκαίρι.

Πηγή