Πολάκης για χυδαιότητες Γρηγόρη: Σιγά «μην ζητήσουμε συγγνώμη – Δεν τον διαγράφουμε»

478

Σιγά μη «ζητήσουμε συγνώμη» δηλώνει ο Παύλος Πολάκης για τη χυδαία επίθεση κατά του πρωθυπουργού και των Τσιόδρα, Χαρδαλιά, ενώ αναφέρει πως κακώς ανέστειλε την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ ο Η. Γρηγόρης. Τι λέει για την Μ. Βουνάτσου που ήθελε συμψηφισμό νεκρών με την τραγωδία στο Μάτι.

Με ανάρτησή του στο facebook o πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπολύει επίθεση κατά πάντων και υπερασπίζεται τα όσα έγραψε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του κατά του πρωθυπουργού, του Ν. Χαρδαλιά και του Σ. Τσιόδρα.

Δηλώνει μάλιστα, χρησιμοποιώντας επίσης χαρακτηρισμούς, «ρε άιντε από δω λαμόγια υποκριτές που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο», ενώ σημειώνει ότι κακώς ζήτησε ο Η. Γρηγόρης την αναστολή της ιδιότητάς του ως μέλος.

Στο σημείο αυτό υποστηρίζει ανοιχτά και τη Μυρσίνη Βουνάτσου, η οποία σε ανάρτησή της είχε αναφέρει: «Όταν θα “ισοφαρίσουμε” τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες ποινικές. Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς.  Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους 67 φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;».

Τονίζει δε πως παραποιήθηκε η παραπάνω δήλωση.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Π. Πολάκης αναφέρει:

«Ε ΒΕΒΑΙΑ . Το «μαλάκας»  στο Facebook είναι βρισιά, ενώ το «αλήτης» μέσα στο κοινοβούλιο είναι πολιτικός πολιτισμός και τα σκίτσα στο gov.gr  είναι χιούμορ!!!

Βρε άιντε από δω λαμόγια υποκριτές που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο.Κακώς ζήτησες Ηλία Γρήγορη την αναστολή της ιδιότητας σου!!(όπως και η Μυρσινη Βουνάτσου πριν λίγο καιρό που συνειδητά διαστρέβλωσαν και ξέσκισαν αυτό που έγραψε)”

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις ο Αλ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ που με κάθε αφορμή ζητούν παραιτήσεις για αναρτήσεις ή δηλώσεις των στελεχών της ΝΔ απέφυγαν να λάβουν θέση ενώ δεν τέθηκε καν θέμα αποπομπής των στελεχών.

Αντιθέτως με την ανάρτηση Πολάκη φαίνεται πως στηρίζονται κεντριά τα όσα υβριστικά έχουν αναφέρει. Υπενθυμίζεται πως όταν ο Αλ. Τσίπρας είχε ερωτηθεί για την Μυρσίνη Βουνάτσου, είχε δηλώσει απλά ότι υπήρξε αποδοκιμασία από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, χωρίς ο ίδιος να τοποθετηθεί.

χωρις ο ιδιος να τοποθετηθει».