Μαυραγάνης για εμβόλιο κορωνοϊού: Θα έχει βιοτσίπ ελέγχου

159

Ο πρώην υφυπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέφερε: «Σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε τον δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης»

Ο Νίκος Μαυραγάνης, πρώην υφυπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αναρωτιέται για ποιον λόγο το εμβόλιο κορωνοϊού να έχει βιοτσίπ ελέγχου.

Ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Νίκος Μαυραγάνης σχολιάζει το πρόσφατο μακροσκελές κείμενο του Bill Gates αναφορικά με το πώς η Ανθρωπότητα θα βάλει τέλος στον κορωνοϊό.

Σε αυτό ο Bill Gates υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι εξαιρετικά σημαντικά βήματα για την καταπολέμηση της πανδημίας κορωνοϊού, θα αποτελέσουν οι νέες διαγνωστικές εξετάσεις, οι κλινικές δοκιμές, καθώς και τα ψηφιακά εργαλεία για την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και την εξάπλωση του Covid-19 σε εθνικό επίπεδο.

Ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Νίκος Μαυραγάνης, με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει πως «σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε τον δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης». Και εύχεται «καλό αγώνα».

Πηγή