Γέννησε πρώην παίκτρια του Power of love – Φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

673

Γέννησε πρώην παίκτρια του Power of love και ανέβασε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο. Η ίδια είχε κάνει γνωστή την είδηση μόλις 1 μήνα πριν και τώρα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Τι κι αν είμαστε εν μέσω καραντίνας, τα ευχάριστα νέα στην ελληνική showbiz δε σταματάνε να έρχονται, με μία ακόμη γέννηση να ανακοινώνεται σήμερα.

Η μελαχρινή καλλονή από τα Τρίκαλα, εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στην Κύπρο όπου και ζει με τον σύντροφό της Πάνο Δημητρίου. Χθες βράδυ μάλιστα, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το power of love, Ευαγγελία Καλτσή έγινε μητέρα. Την έκανε ο σύντροφος της μέσα από το προφίλ του στο Facebook, γεμάτος χαρά πως η σύντροφος του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Δείτε την ανάρτηση του:

Βέβαια πέρα από την Ευαγγελία Καλτσή που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μπαμπάς για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει και άλλος ένας παίκτης του Power of love.

H Ευαγγελία είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό ότι είναι έγκυος με πολύ γλυκό τρόπο

«Οι ευχές για την ονομαστική μου εορτή πολλές κ δεν τις προλαβαίνω για αυτό κ σας αφήνω αυτό το μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Η απουσία μου όλο αυτό το καιρό απεικονίζετε στην δημοσίευση αυτήν. Απο εδώ κ πέρα θα μοιραστούμε πολλά… Εύχομαι σε όλο το κόσμο ΥΓΕΙΑ (αυτό που φωνάζω χρόνια) αγάπη κ ευτυχία.
Γρήγορα κ με ψηλά το κεφάλι να βγούμε όλοι από αυτόν τον γολγοθά κ να σταθούμε στα πόδια μας. Χρόνια πολλά ΕΛΛΑΔΑ χρόνια πολλά Βαγγέλη χρόνια πολλά Ευαγγελία».

View this post on Instagram

Οι ευχές για την ονομαστική μου εορτή πολλές κ δεν τις προλαβαίνω για αυτό κ σας αφήνω αυτό το μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς ❤️ Η απουσία μου όλο αυτό το καιρό απεικονίζεται στην δημοσίευση αυτήν.Απο εδώ κ πέρα θα μοιραστούμε πολλά… Εύχομαι σε όλο το κόσμο ΥΓΕΙΑ (αυτό που φωνάζω χρόνια) αγάπη κ ευτυχία. Γρήγορα κ με ψηλά το κεφάλι να βγούμε όλοι από αυτόν τον γολγοθά κ να σταθούμε στα πόδια μας ❤️ Χρόνια πολλά ΕΛΛΑΔΑ χρόνια πολλά Ευάγγελε χρόνια πολλά Ευαγγελία ❤️ #nameday #happy #family #myfamily #cyprus #pregnant #pregnancylife #wearethreenow

A post shared by Ευαγγελία Καλτσή Official🇬🇷 (@eva_kaltsi_) on

Πηγή