Αυτός είναι ο λόγος που η Κέιτ Μίντλετον γίνεται πολύ αυστηρή με τα παιδιά της

348

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, υπάρχει σίγουρα ένα συγκεκριμένο πράγμα που δεν μπορούν να κάνουν οι μικροί πρίγκιπες

Είναι σαφώς μία από τις πιο πολυσυζητημένες οικογένειες. Ο λόγος για τους Δούκα και Δούκισσα του Cambridge και τα παιδιά τους, κατά κόσμος πρίγκιπα William, Kate Middleton, πρίγκιπες George και Louis, και την πριγκίπισσα Charlotte.

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι η γαλαζοαίματη οικογένεια βρίσκεται σε καραντίνα στο Norfolk και τώρα, μία ακόμα λεπτομέρεια για το πώς περνούν τις μέρες τους εκεί ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας, η Kate Middleton έχει έναν αυστηρό κανόνα όσον αφορά τη ζωή των παιδιών της σε καραντίνα. Ποιος είναι αυτός;

Η Δούκισσα του Cambridge, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Vanity Fair, δεν επιτρέπει στα τρία της παιδιά πολύ χρόνο μπροστά σε οθόνες- είτε πρόκειται για τηλεόραση, είτε για κινητά, tablets, ή laptops, οι διάδοχοι του βρετανικού θρόνου δεν επιτρέπεται να περνάνε περιορισμένο χρόνο καθημερινά μπροστά από αυτά. Έμφαση δίνεται κυρίως στις χειροτεχνίες, την ζωγραφική και άλλες ασχολίες που δεν σχετίζονται με την τεχνολογία, καθώς και με το παιχνίδι τους στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Πηγή