Αρχική Χωρίς κατηγορία Τι να κάνεις για να μη βαριέσαι στο σπίτι, σύμφωνα με το...

Τι να κάνεις για να μη βαριέσαι στο σπίτι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

302

Οι μέρες στο σπίτι, αν είσαι από αυτές που δεν έχεις την ευελιξία να μεταφέρεις τη δουλειά σου σε αυτό, μπορεί να έχουν μικρές έως και πολύ μεγάλες δόσεις βαρεμάρας. Γιατί ας το παραδεχτούμε, το ατελείωτο σκρολάρισμα στο instagram, το chat σε όλες τις πλατφόρμες και οι μαραθώνιοι σειρών κάποια στιγμή χάνουν το ενδιαφέρον τους.

Ακόμα και το να πηγαίνεις στο ψυγείο για να πάρεις ένα ακόμα snack έχει καταντήσει γραφικό. Προκύπτει λοιπόν η ανάγκη να βρούμε νέους τρόπους διασκέδασης στην καραντίνα. Την απάντηση θα την βρούμε και αυτή τη φορά στα άστρα.

Το ζώδιό μας θα μας δείξει τι είναι αυτό που θα προκαλέσει ξανά το ενδιαφέρον μας και θα μας κάνει να νιώσουμε ικανοποίηση κάνοντάς το. Το κάθε ένα έχει τα δυνατά και τα τρωτά του σημεία οπότε αναζητώντας στα ενδιαφέροντα και τα κίνητρα του κάθε ζωδίου θα ανακαλύψουμε τι θα μας βγάλει από τη φάση της βαρεμάρας.

Κριός: Ίδρωσε

Ανήκεις σε ένα ενεργητικό ζώδιο που απολαμβάνει την σωματική άσκηση οπότε κάνοντας γυμναστική θα νιώσεις ο εαυτός σου. Υπάρχουν αμέτρητα δωρεάν ή με έκπτωση online προγράμματα γυμναστικής. Μπορείς βέβαια και να ανεβάσεις την ένταση στο αγαπημένο σου pop album και να κινηθείς στους ρυθμούς του μπροστά στον καθρεύτη και να νιώσεις ότι είσαι σε club. Είναι απίστευτο τι διαφορά μπορούν να κάνουν στην ευεξία σου λίγες ενδορφίνες.

Ταύρος: Κανάκεψε τον εαυτό σου

Ξέρεις να δουλεύεις σκληρά αλλά έχεις κι άλλους τομείς στους οποίους ειδικεύεσαι. Ένας από αυτούς είναι η φροντίδα του εαυτού σου. Και το κέρδισες. Κάνε μια μάσκα πηλού, ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο στη μπανιέρα και ολοκλήρωσε τη μέρα σου με ένα χαριτωμένο πεντικιούρ. Με αυτόν τον τρόπο θα περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου και νιώσεις ανανεωμένη.

Δίδυμος: Μάθε κάτι νέο

Αν κάποιος αγαπά τη γνώση και τη βουτιά σε νέες πληροφορίες, είσαι εσύ. Μπορεί το να μιλάς στο chat με τους φίλους σου να είναι διασκεδαστικό αλλά μπορεί να είναι και εξίσου κουραστικό το να πρέπει να είσαι επικοινωνιακή, έστω και στην εικονική του εκδοχή. Οπότε φτιάξε έναν λογαριασμό στο Reddit και ξεκίνα να μοιράζεσαι πράγματα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Μπορείς αν σου κάνει κέφι να πάρεις μέρος και σε συζητήσεις.

Καρκίνος: Ψήσε

Σου αρέσει να φροντίζεις και να περιποιήσε, είναι στη φύση σου, για αυτό άγγιξε την καρδιά των δικών σου αλλά και τη δική σου φτιάχνοντας ψωμί, κέικ ή γλυκό. Ψάξε στα ντουλάπια της κουζίνας σου για υλικά και έπειτα γίνε δημιουργική με ό,τι έχεις. Θα σε κρατήσει απασχολημένη για ώρες και τα νόστιμα πράγματα που θα φτιάξεις θα επεκτείνουν την απόλαυση.

Λέων: Κάνε Instagram Live

Βάλε μπροστά τη δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητά σου και κάνε live στο instagram για να διασκεδάσεις τους followers σου. Ερμήνευσε το αγαπημένο σου τραγούδι, δείξε μια συνταγή ή μίλα για ένα θέμα που σου αρέσει και τότε να είσαι σίγουρη ότι θα διασκεδάσεις (τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους) με τον ενθουσιασμό του να είναι όλα τα μάτια στραμμένα πάνω σου.

Παρθένος: Οργανώσου

Έχεις χάρισμα στην οργάνωση και η Marie Kondo θα ήθελες να είναι φίλη σου. Θα βρεις ανακουφιστικό, διασκεδαστικό και επικοιδομητικό το να δημιουργήσεις ένα τέτοιο project: ταξινόμησε τα ρούχα σου, καθάρισε τη ντουλάπα, οργάνωσε τα κοσμηματά σου. Με το που θα μπεις σε αυτή τη διαδικασία θα νιώσεις ότι οι ώρες που πέρασαν μοιάζουν με λεπτά και φυσικά το αποτέλεσμα θα σε κάνει χαρούμενη.

Ζυγός: Κάνε μια μεταμόρφωση

Σου αρέσει να είσαι λαμπερή και μοιάζει λίγο περίεργη να ντυθείς καλά χωρίς να έχεις κάπου να πας αφού περνάς σχεδόν όλη τη μέρα μέσα στο σπίτι. Δεν χρειάζεται όμως να έχεις κάποια υποχρέωση έξω από το σπίτι για να πειραματιστείς με το look σου. Ψάξε στη ντουλάπα σου και δοκίμασε τα πιο funky ρούχα που έχεις και βγάλε φωτογραφίες με τα look για να τα θυμάσαι για μελλοντική χρήση. Ή ακολούθα τα βήματα σε ένα beauty tutorial στο ΥouTube για να τελειοποιήσεις κάποιο τρικ που πάντα ήθελες να κάνεις στο μακιγιάζ σου.

Σκορπιός: Ψάξε πώς να μελετάς τον αστρολογικό χάρτη

Είσαι μία μυστηριώδης ύπαρξη και ας είμαστε ειλικρινείς, σου αρέσει να ανακαλύπτεις πράγματα στους άλλους που είναι κάτω από την επιφάνεια. Αντί να αλιεύεις πληροφορίες από τα social media των πρώην σου, πήγαινέ το στο επόμενο level και ψάξε τον αστρολογικό τους χάρτη. Ξεκίνα να γκουγκλάρεις τα βασικά για το πώς μπορείς να βρεις τον αστρολογικό χάρτη κάποιου και έπειτα συνέχισε την έρευνά σου. Στο επόμενο video call με τους φίλους σου θα έχεις πολλά να τους πεις!

Τοξότης: Κάνε ένα δωρεάν online μάθημα

Κυβερνήτης σου είναι ο λάτρης της γνώσης Δίας οπότε μπορείς να ικανοποιήσεις αυτή σου την πτυχή κάνοντας ένα online μάθημα για να αποκτήσεις μια νέα δεξιότητα από το σπίτι. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στο διαδίκτυο με βάση τα ενδιαφέροντά σου: μαγειρική, κηπουρική, ακαδημαϊκά μαθήματα. Θα σε κάνουν να περνάς καλά στο σπίτι.

Αιγόκερως: Εμπλούτισε το LinkedIn και το βιογραφικό σου

Ανήκεις σε ένα ζώδιο που επικεντρώνεται στον επαγγελματικό τομέα οπότε είναι καλή ιδέα να σιγουρευτείς ότι ο βιογραφικό σου, η σελίδα σου στο LinkedIn και οι άλλες επαγγελματικές σου πηγές είναι αναθεωρημένες. Αυτό είναι κάτι που υπάρχει πάντα στις εκρεμμότητές μας οπότε τώρα μπορείς να το κάνεις σωστά αφιερώνοντας αρκετό χρόνο με τη προοπτική ότι μελλοντικά θα σου δώσει προβάδισμα.

Υδροχόος: Δες ένα ντοκιμαντέρ

Όπως όλα τα ζώδια του νερού, σου αρέσει να μαθαίνεις κάτι νέο για τον κόσμο οπότε οι εκπομπές και οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες δεν είναι αποτρεπτικές. Διεύρυνε τους ορίζοντές σου ενώ διασκεδάζεις επιλέγοντας να δεις ένα ντοκιμαντέρ. Βρες με βάση τα ενδιαφέροντα σου τις εναλλακτικές που έχεις μέσα από το Netflix είτε από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα ή ακόμα και online με δωρεάν πρόσβαση όπως στο Documentary Heaven.

Ιχθύς: Γίνε δημιουργική

Είσαι από τη φύση σου δημιουργική και απολαμβάνεις να εκφράζεσαι μέσα από την τέχνη οπότε βγάλε τον καλλιτεχνικό σου εξοπλισμό. Μπορεί να είναι πινέλα και καμβάς, περιοδικά και κόλλα για κολάζ ή απλά μολύβι και χαρτί. Αφιέρωσε μερικές ώρες στον να εκφραστείς  και θα αποδειχθεί μια θεραπευτική μέθοδος με διπλό αποτέλεσμα: θα διασκεδάσεις αλλά θα είσαι και χαρούμενη γιατί στο τέλος θα κρατάς στα χέρια σου μια δημιουργία.