Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε τα πάντα για τις πλαστικές

2019

Η Δέσποινα Βανδή μέσα από την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», μίλησε για τη γυμναστική που ακολουθεί ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει τα πάντα για τις πλαστικές επεμβάσεις που της χρεώνουν.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε χθες βράδυ στον Νίκο Χαζτηνικολάου για όλους και για όλα και έτσι μεταξύ άλλων θέλησε να αναφερθεί και στο πώς κρατιέται τόσα χρόνια σε φόρμα.

Έτσι, αφού εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και έλαβε τέλος η συνεργασία της με τον Φοίβο, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για ένα κομμάτι που την ενδιαφέρει ιδιαίτερα και γι΄αυτό προσέχει και τη διατροφή της.

Παράλληλα, μίλησε και για το θέμα των πλαστικών, εξηγώντας πως είναι καλό να γίνονται με μέτρο μιας και πολλές γυναίκες κινδυνεύουν να γελοιοποιηθούν με τις πολλές πλαστικές που επιλέγουν να κάνουν, ενώ ξεκαθάρισε πως πολλές φορές είναι απλά θέμα DNA να δείχνεις μικρότερη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Δέσποινα Βανδή

«Γυμνάζομαι 4 φορές την εβδομάδα από μία ώρα. Παλιότερα η γυμναστική ήταν στα επαγγελματικά μου πλαίσια. Τώρα πια με ενδιαφέρει η γυμναστική και η διατροφή μου για την υγεία» σχολίασε αρχικά για το πρόγραμμα γυμναστικής της η Δέσποινα Βανδή.

Ενώ στη συνέχεια, όσον αφορά στις πλαστικές είπε: «Σίγουρα βοηθάει και το DNA. Κάποιος μπορεί να σπάει πιο εύκολα από κάποιον άλλον. Δεν χρειάζεται καμία υπερβολή. Πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας. Προσπαθώ να μεγαλώνω όμορφα. Είμαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Δε γίνεται να κρατήσεις την εικόνα σου για πάντα. Κινδυνεύεις να γελοιοποιηθείς. Δε μπορείς να είσαι 50 και να θες να κάνεις την 25. Καταλαβαίνω να είσαι 50 και να θες να κάνεις την 45αρα. Μέχρι εκεί» ήταν τα λόγια της.

Πηγή