Σήλια Κριθαριώτη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό

522

Μετά από ένα ταξίδι της στο Λονδίνο, στα μέσα Μαρτίου, η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας νόσησε από τον COVID-19 – Ευχαριστεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την γιατρό Αναστασία Κοτανίδου και βέβαια τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο

Η Σήλια Κριθαριώτη με ένα βίντεο που κοινοποίησε στα social media μιλάει πρώτη φορά για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Όλο αυτό το διάστημα πάλεψε με την ασθένεια και η ίδια περιγράφει πόσο φοβήθηκε αλλά και πως τα κατάφερε να την αντιμετωπίσει χάρη στη γιατρό της Αναστασία Κοτανίδου, τη συμπαράσταση του Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά του αγαπημένου της συζύγου Nίκου Τσάκου, ο οποίος ήταν συνέχεια πλάι της.

«Γυρνώντας από ένα ταξίδι στο Λονδίνο, στα μέσα Μαρτίου αρρώστησα κι εγώ από τον γνωστό ιό! Φοβήθηκα πολύ ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα» εξηγεί η ίδια, ευχαριστώντας τη γιατρό της Αναστασία Κοτανίδου που τη βοήθησε να γίνει καλά. Η ίδια ευχαριστεί και τον φίλο της Βαγγέλη Μαρινάκη, όχι μόνο γιατί της σύστησε την κορυφαία γιατρό, αλλά και για τις καθημερινές συμβουλές του και το κουράγιο που της έδινε για να αντιμετωπίσει την ασθένεια που είχε περάσει και ο ίδιος.

Πηγή