Οι 4 πιο σκληροί Έλληνες που θα μπορούσαν να διαπρέψουν στον ρόλο του Χαρδαλιά

366

Ακόμα και αν το σκεφτόταν δηλαδή, δεν θα τολμούσε.

Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι ο Ράμπο της Πολιτικής Προστασίας δεν είναι καλός στα καθήκοντά του ή ότι δεν «ψαρώνει» αρκετά τον κόσμο ν’ ακολουθήσει τις οδηγίες για τον κορωνοϊό, υπάρχουν και πιο ζόρικοι.

Ίσως είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι κάποιος άλλος θα «τραβούσε αυτιά» και θα τραμπούκιζε με αποτελεσματικότερο τρόπο τους παραβάτες, ωστόσο ισχύει.

Γιατί υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις σκληροί Έλληνες που θα μπορούσαν να διαπρέψουν με εξίσου μεγάλη επιτυχία στη θέση του.

Οι εξής:

Απόστολος Γκλέτσος

Με όλο τον σεβασμό στον Νίκο Χαρδαλιά, ο ρόλος του (τουλάχιστον έτσι όπως τον ασκεί στην παρούσα φάση) είναι κομμένος και ραμμένος για άλλον. Όχι επειδή είναι ηθοποιός. Αλλά επειδή ο Απόστολος (ο) Γκλέτσος θεωρείται μπρουτάλ και μάτσο από τις εποχές ακόμα που είχαμε ΠΑΣΟΚ. Διαθέτοντας την απαραίτητη μαγκιά και έχοντας κάνει το αγροτικό του ως δήμαρχος, δεν θα δυσκολευόταν καθόλου να κρατήσει σούζα τον κόσμο στα σπίτια του. Και στην τελική, αν χρειαζόταν, θα μπορούσε και να τον… δείρει τον κορωνοϊό να ξεμπερδεύουμε.

4 πιο σκληροί Έλληνες που θα μπορούσαν να διαπρέψουν στον ρόλο του Χαρδαλιά

Μιχάλης Ιατρόπουλος

Ήταν ο μεγάλος αντίζηλος του Γκλέτσου στους «Ψίθυρους Καρδιάς» (ως αρραβωνιάρης της Ερατώς), αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που προτείνεται ως εξίσου ικανός για αντι-Χαρδαλιάς. Ο λόγος είναι πως από φάτσα και μόνο καταλαβαίνεις πως με αυτόν τον τύπο δεν αστειεύεσαι. Ότι είναι από ‘κείνους που λες «δεν μπλέκεις». Ίσως ο μόνος που χωρίς να μιλήσει -ρίχνοντας απλά ένα δολοφονικό βλέμμα στην κάμερα μετά τις δηλώσεις του Τσιόδρα- θα «ψάρωνε» αρκετά τον κοσμάκη για να μείνει σε καραντίνα καμιά τετραετία.

4 πιο σκληροί Έλληνες που θα μπορούσαν να διαπρέψουν στον ρόλο του Χαρδαλιά

Τραϊανός Δέλλας

Ποια είναι η βασική αρμοδιότητα του Χαρδαλιά στην παρούσα φάση; Να δίνει οδηγίες. Ποιο είναι το κύριο μέλημα όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας; Να παίξουμε «άμυνα» απέναντι στον κορωνοϊό. Ε, ποιος μπορεί να δίνει οδηγίες (ως προπονητής), ξέρει άριστα από άμυνα (ως τεράστιος στόπερ) και αυτά τα συνδυάζει με επιβλητικό παρουσιαστικό και μπάσα φωνή που δεν αφήνει περιθώριο για αντιρρήσεις και διαφωνίες; «Ο Δέλλας, ο θεός Δέλλας, ο Κολοσσός Δέλλας», όπως ούρλιαζε και ο Βερνίκος μετά το γκολ με την Τσεχία.

4 πιο σκληροί Έλληνες που θα μπορούσαν να διαπρέψουν στον ρόλο του Χαρδαλιά

Σταμάτης Γονίδης

Όσο κι αν έχει διαπρέψει στα καθήκοντά του -κακά τα ψέματα- ο Χαρδαλιάς είναι το δεύτερο όνομα στη μαρκίζα. Δεν είναι το αστέρι της καθημερινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό. Κάτι που θα άλλαζε ΑΜΕΣΑ αν τη θέση είχε ο λαϊκός βάρδος. Γιατί τότε ο Τσιόδρας δεν θα μπορούσε να κλέψει την παράσταση. Ο ρόλος του θα ήταν απλώς ν’ ανοίξει το πρόγραμμα πριν βγει η φίρμα του μαγαζιού. Και μετά την κλασική ατάκα του λοιμωξιολόγου «οι επόμενες δυο βδομάδες θα είναι κρίσιμες», με την υπερχειλίζουσα μαγκιά του θα τραγουδούσε: «Δυόμιση κι εγώ περιμένω…»

4 πιο σκληροί Έλληνες που θα μπορούσαν να διαπρέψουν στον ρόλο του Χαρδαλιά

 

Πηγή: menshouse.gr

 

Γι αυτό μην ξεχνάτε :

 

pieria news