Ζέτα Δούκα: Η επίσκεψη στις γιαγιάδες με την κόρη της – Δες το συγκινητικό βίντεο

72

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την επίσκεψή της στα αγαπημένα της πρόσωπα μαζί με την κόρη της Θάλεια, με τη μικρή να χαιρετάει τις γιαγιάδες της από τον δρόμο και εκείνες να βρίσκονται στο μπαλκόνι.

View this post on Instagram

Ναι, θα είναι ένα πολύ διαφορετικό Πάσχα το φετινό, περίεργο και…στενάχωρο. Δεν θα αγκαλιάσουμε , δεν θα φιλήσουμε τους παππούδες, τις γιαγιάδες και τους φίλους μας, ούτε θα σπάσουμε αυγά και θα τσουγκρίσουμε ποτήρια… Κι αυτό, όσο και να το επεξεργαστείς στο μυαλό σου, πονάει! Είναι όμως αναγκαίο να γίνει έτσι ή για να το πω διαφορετικά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει αλλιώς. Εάν αγαπάμε, όπως λέμε, τους δικούς μας, πρέπει να συνεχίσουμε για λίγο ακόμα, να τους προστατεύουμε με την απόσταση μας, έστω κι αν η καρδιά μας…σπάει( όπως η δική μου σήμερα πηγαίνοντας αυγά και τσουρέκι στις γιαγιάδες με την Θάλεια). Καλό Πάσχα σε όλους μας και καλή λευτεριά!!!! #easter #grandmothers #granddaughter #love #quarantine #noteasybutnecessary

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

«Ναι, θα είναι ένα πολύ διαφορετικό Πάσχα το φετινό, περίεργο και…στενάχωρο. Δεν θα αγκαλιάσουμε , δεν θα φιλήσουμε τους παππούδες, τις γιαγιάδες και τους φίλους μας, ούτε θα σπάσουμε αυγά και θα τσουγκρίσουμε ποτήρια… Κι αυτό, όσο και να το επεξεργαστείς στο μυαλό σου, πονάει! Είναι όμως αναγκαίο να γίνει έτσι ή για να το πω διαφορετικά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει αλλιώς. Εάν αγαπάμε, όπως λέμε, τους δικούς μας, πρέπει να συνεχίσουμε για λίγο ακόμα, να τους προστατεύουμε με την απόσταση μας, έστω κι αν η καρδιά μας…σπάει( όπως η δική μου σήμερα πηγαίνοντας αυγά και τσουρέκι στις γιαγιάδες με την Θάλεια). Καλό Πάσχα σε όλους μας και καλή λευτεριά!!!!» έγραψε στο μήνυμα που συνόδευσε την ανάρτησή της.