Μπραντ Πιτ: Κλαίει για την άγνωστη γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του εδώ και πολλά χρόνια – Το απίστευτο δώρο που της έκανε [Βίντεο]

393

Τον έχουμε δει να κλαίει πολλές φορές στις ταινίες του. Είναι ούτως ή άλλως ακαταμάχητος, πόσω μάλλον όταν τον βλέπεις να δακρύζει. Ο Μπραντ Πιτ όμως δεν διστάζει να δακρύσει και στην πραγματική του ζωή, δείχνοντας πόσο ευαίσθητος είναι.

Ο Αμερικανός σταρ αποφάσισε να λάβει συμμετοχή σε μία εκπομπή που μεταμορφώνει σπίτια, και τους ζήτησε να αλλάξουν το σπίτι και τη ζωή μιας γυναίκας που έχει στο πλευρό του εδώ και 30 χρόνια. Της make up artist Τζιν Μπλακ την οποία έχει μαζί του σε κάθε ταινία του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έλαβε μέρος στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής “Celebrity IOU” των αδερφών Ντρου και Τζόναθαν Σκοτ στο HGTV, όπου κάθε φορά ένας διάσημος ζητάει να ανακαινίσουν τον χώρο ενός φίλου του, στον οποίο οφείλει πολλά.

O Μπραντ Πιτ απευθύνθηκε στους Σκοτ και τους ζήτησε να ανακαινίσουν το σπίτι της Μπλακ, αλλά και εκείνος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Σήκωσε τα μανίκια και βοήθησε στο γκρέμισμα αλλά και στο χτίσιμο του σπιτιού.

Μάλιστα, κάποια στιγμή μιλάει για τους γονείς της και δεν συγκρατεί τα δάκρυά του.

Δείτε το βίντεο.

Στο ίδιο βίντεο, ο Πιτ αναφέρει και ένα περιστατικό, όταν η καλή του φίλη του χρειάστηκε να του μακιγιάρει τα… οπίσθια για τις ανάγκες της ταινίας “Θρύλοι του Πάθους” όπου έπρεπε να εμφανιστεί γυμνός και είχε σημάδια από το μαγιό τα οποία έπρεπε να καλύψει…

Πηγή