Αξύριστος κι ακούρευτος ο πρίγκιπας Harry μίλησε ζωντανά από το σπίτι στην Καλιφόρνια (video)

357

Διέψευσε πλήρως τις φήμες που τον θέλουν να περνά δύσκολα στις ΗΠΑ ο πρίγκιπας Harry. Ο 35χρονος από το σπίτι του στο Los Angeles Πια, μίλησε με αρκετούς γονείς και νοσηλευτές στη Βρετανία για το πώς όλοι περνούν την καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας.

Ο δούκας του Sussex έλαβε μέρος σε ένα τηλεmeeting τριάντα λεπτών, μιας και παραμένει κεφαλή του οργανισμού WellChild.


Εκεί ο Harry, μας έβαλε μέσα στο νέο του σπίτι και ήταν αρκετά ατημέλητος όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, ενώ ήταν ακούρευτος και αξύριστος.

Όσον αφορά τη διάθεσή του ο Harry όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα με την καραντίνα αλλά αποκάλυψε πως την διασκεδάζει και την απολαμβάνει έχοντας τον 11 μηνών Archie μέσα στο σπίτι.

«Υπάρχουν και θετικά στην κατάσταση την ίδια στιγμή με τα αρνητικά μιας και υπάρχει χρόνος για την οικογένεια, τόσος χρόνο που σκέφτεσαι αν πρέπει να έχουμε τόση ώρα στη διάθεσή μας. Δοξάζουμε και γιορτάζουμε τις στιγμές αυτές, στριφογυρίζοντας στο πάτωμα σαν υστερικοί».

«Φυσικά, μετά από μια μιση ώρα ή μετά από μία ημέρα, κάτι έχεις να αντιμετωπίσεις που δεν μπορείς να ξεφύγεις».

Όταν ρωτήθηκε πως τα περνάει γενικά στη ζωή του, ο Harry απάντησε με σιγουριά

«Όχι κι άσχημα, νομίζω ότι είναι παράξενες εποχές, όλοι περνούν ακριβώς το ίδιο μοναδικό πράγμα, φυσικά και φοβάμαι για το τι θα συμβεί αλλά πολλά από τα πράγματα μπορούμε να τα ελέγξουμε και να καταλάβουμε πόσο μικροί και ασήμαντοι είμαστε μπροστά σε τόσο σημαντικά θέματα».

Όσο για τον Archie, ο πρίγκιπας απάντησε και στο αν θα ήθελε ένα ακόμα παιδί αυτή τη στιγμή τονίζοντας:

Το να έχω ένα παιδί έντεκα μηνών είναι αρκετό.

Πηγή