Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας στην πόλη & στις Κοινότητες

388

Παρεμβάσεις συντήρησης και ασφαλτόστρωσης υλοποίησε η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, με στόχο την αποκατάσταση τμήματος οδοστρώματος και την επίτευξη ανεκτών συνθηκών οδικής ασφάλειας στην Τ.Κ. Κούκου, της Δ.Ε. Κορινού.

Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν σε εργασίες αποκατάστασης της κατολίσθησης σε τμήμα της οδού, διαπλάτυνσης τμήματος του δρόμου, οδοστρωσίας  και ασφαλτόστρωσης.

Επιπλέον,  ασφαλτοστρώσεις έγιναν και στο αγρόκτημα της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης.

«Εξασφαλίζουμε την άνετη πρόσβαση των γεωργικών κ.α. οχημάτων τόσο στις καλλιεργούμενες εκτάσεις όσο και ευρύτερα. Η βελτίωση του οδικού άξονα σε όλο το εύρος του Δήμου Κατερίνης αποτελεί βασική προτεραιότητα της Διοίκησής μας. Στο πλαίσιο αυτό, θα συντηρηθούν και άλλα τμήματα στο οδικό δίκτυο που παρουσιάζουν αντίστοιχα προβλήματα» τόνισε σε δήλωσή του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης, ο οποίος συντονίζει τις παρεμβάσεις.

Αποκατάσταση και διαμόρφωση πεζοδρομίων στη Δ.Κ. Σβορώνου

Τέλος, την άνετη πρόσβαση και ασφαλή κίνηση των κατοίκων εξυπηρετεί η αποκατάσταση και επίστρωση πεζοδρομίων με κυβόλιθους, στη Δημοτική Κοινότητα Σβορώνου και πιο συγκεκριμένα, στον προαύλιο χώρο του κτιρίου, που στεγάζει τη δράση του ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος.

Τις εργασίες υλοποιούν συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του  Δήμου Κατερίνης.