Ευχές του προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου για το Πάσχα

473

Φίλες και φίλοι,

αγαπητοί συνάδελφοι,

το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό για όλους μας. Ειδικά για εμάς τους επαγγελματίες η πασχαλινή περίοδος υπό κανονικές συνθήκες είναι ημέρες αυξημένων απαιτήσεων αλλά και μέρες που περιμένουμε με ανυπομονησία για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να αντεπεξέλθουμε στις αυξημένες υποχρεώσεις μας.

Φέτος που είμαστε υποχρεωμένοι, να μείνουμε στο σπίτι, νοιώθω την ανάγκη να απευθύνω ένα διαφορετικό μήνυμα ελπίδας, ιδιαίτερα σε εσάς τους συναδέλφους που ξέρω πολύ καλά πόσο αγωνιάτε για την επόμενη ημέρα, που προβληματίζεστε για το μέλλον της επιχείρησής σας, για το μέλλον της ζωής σας.

Είναι, αυτή ακριβώς η στιγμή να αντλήσουμε το κουράγιο που απαιτείται από το Θείο Πάθος και την Ανάσταση του Κυρίου μας. Είναι, άλλωστε, αυτό το κορυφαίο και διαχρονικό μήνυμα των ημερών: Μετά το Γολγοθά έρχεται η Ανάσταση, μετά τη δοκιμασία προσβλέπουμε στην Ανάταση.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβούλου σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Ανάσταση  και Καλό Πάσχα και σας διαβεβαιώνω ότι το Επιμελητήριο στέκεται και θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σας προκειμένου  να ξεπεράσουμε όλοι μαζί και αυτήν την κρίση και θα την ξεπεράσουμε!