Δήμος Κατερίνης: Διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο 13ο  Δημοτικό Σχολείο

493

Κώστας Κουκοδήμος: «Αναμορφώνουμε τις αυλές των σχολείων. Διαμορφώνουμε ένα πιο ευχάριστο και φιλικότερο περιβάλλον για τους μαθητές»

Στη διαρκή μέριμνα για την επισκευή, συντήρηση των σχολικών κτιρίων και των αύλειων χώρων του Δήμου εντάσσονται οι παρεμβάσεις διαμόρφωσης, που υλοποιούνται στον αύλειο χώρο του 13ου Δημοτικού Σχολείου, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

Οι παρεμβάσεις, κρίθηκαν επιβεβλημένες λόγω των σημαντικών φθορών που παρουσιάζει, με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και τη βελτίωση της λειτουργικότητας του συγκεκριμένου αύλειου χώρου.

Ειδικότερα, η αυλή του σχολείου επιστρώνεται με χρωματιστούς κυβόλιθους, που βελτιώνουν αισθητικά την εκπαιδευτική υποδομή και αναβαθμίζουν το χώρο παιχνιδιού.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των συγκεκριμένων παρεμβάσεων εξέφρασε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Συνεχίζουμε την αναμόρφωση στις αυλές των σχολείων, προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα πιο ευχάριστο και φιλικότερο περιβάλλον για τους μαθητές. Με την εποικοδομητική συνεργασία των υπηρεσιών μας με την εκπαιδευτική κοινότητα, είμαι βέβαιος, ότι, θα συμβάλουμε στην υψηλή ποιότητα λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Εργασίες που βελτιώνουν την ποιότητα και την καθημερινότητα της εκπαιδευτικής κοινότητας και συμβάλλουν στη δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος για τους μαθητές συνιστούν προτεραιότητα για τον Δήμο μας» σημειώνει από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Συμεωνίδης, επισημαίνοντας ότι «και εν μέσω της πανδημίας οι τεχνικές υπηρεσίες μας, συνεχίζουν να εργάζονται απρόσκοπτα, για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών».