Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου : Πιερία – Ο τουρισμός μετά την πανδημία

269

Τα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορωναϊού στην Ελλάδα, μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε συγκρατημένα και να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα, για την επανεκκίνηση του τουρισμού. Καθώς ο τουρισμός αποτελεί και για την Πιερία έναν από τους  σημαντικούς οικονομικούς πυλώνες, έχω μεταφέρει προς την πολιτική ηγεσία τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των φορέων του τουρισμού στον τόπο μας, εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητες και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

 

Στον τουρισμό εξάλλου αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στη σχετική τηλεδιάσκεψη, δηλώνοντας ότι είναι κυβερνητική προτεραιότητα ο περιορισμός των αρνητικών συνεπειών και η στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων του κλάδου. Οι προσπάθειες όλων μας είναι συνεχείς και εντατικές, ώστε να κερδηθεί στο μέτρο του δυνατού, η τουριστική σεζόν αξιοποιώντας την «ψήφο εμπιστοσύνης»  που έχει κερδίσει η χώρα μας διεθνώς.

«Μένουμε σπίτι» κρατώντας την Ελλάδα όρθια απέναντι στον κορωναϊό. Ακολουθούμε τις αποφάσεις του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας, για να μπορέσουμε σύντομα να δώσουμε στη χώρα την οικονομική προοπτική ανάκαμψης.

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου

Βουλευτής Πιερίας Ν.Δ.