Κοροναϊός: 5 Νέα κρούσματα στη Λάρισα

662

Οι τρεις είχαν έλθει σε επαφή με τον Τυρναβίτη γιατρό

Μεγαλώνει η λίστα με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στο νομό Λάρισας αφού σήμερα είχαμε την επιβεβαίωση 5 νέων κρουσμάτων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  οι τρεις που βρέθηκαν θετικοί στον ιό είχαν έλθει σε επαφή με τον Τυρναβίτη γιατρό και είναι ένα ζευγάρι 60 και 65 ετών και μία γυναίκα υπερήλικας μέλος της οικογένειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία άτομα. που κατοικούν στη Λάρισα είχαν κάνει και πριν από λίγα 24ωρα το τεστ στο ίδιο εργαστήριο στο οποίο σήμερα βρέθηκαν θετικοί και ήταν αρνητικό. Αξιοσημείωτο επίσης είναι, όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, το γεγονός ότι τα τρια άτομα οριοθέτησαν την επαφή τους με το γιατρό 14 ημέρες πριν.

Εξίσου ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι το 4ο κρούσμα σήμερα είναι ένας 32χρονος ο οποίος  είναι ΡΟΜΑ και διαγνώστηκε θετικός στον ιό κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο. Ηδη νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο.

Τέλος θετικός στον ιό εμφανίστηκε ύστερα από τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο και ένας υπερήλικας ο οποίος λόγω των εμφανών συμπτωμάτων μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό και πλέον νοσηλεύεται και αυτός σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Paidis.com