Η Σοφία Μαυρίδου στο πλευρό του δήμου Δίου Ολύμπου

280

Ο Βαγγέλης Γερολιόλιος ευχαριστεί τη Σοφία Μαυρίδου μέσα από ανάρτηση του στο facebook:

Στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, εξαιτίας της πανδημίας, ήρθαν να προστεθούν, για μια ακόμη φορά, επιπλέον προβλήματα στο Δήμο μας, από τις κακές καιρικές συνθήκες. Γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας, πριν από επτά μήνες, βρισκόταν σε απόλυτη επιχειρησιακή αδυναμία. Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα, προσπαθήσαμε, στο μέτρο που οι δυνατότητες μας επιτρέπουν, να οργανώσουμε τον στόλο και τον εξοπλισμό του, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτού του είδους τις καταστάσεις.

Δηλαδή , να ανοίξουμε δρόμους, που τα τελευταία τριάντα χρόνια πλημμυρίζουν από τις νεροποντές, να καθαρίσουμε τον τόπο μας από τους τόνους σκουπιδιών του περσινού καλοκαιριού και να νοικοκυρέψουμε το Δήμο και τις δομές του.

Σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια χρειάζονται όλοι. Αναγνωρίζουμε τη συμβολή ιδιωτών και επιχειρήσεων στην εύρυθμη λειτουργία του δήμου και των κοινωνικών του δομών, ιδιαίτερα σήμερα.

Αναγνωρίζουμε τη βοήθεια και τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και της Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφία Μαυρίδου, και την ευχαριστούμε για την παρέμβασή της σήμερα στο έλος Βαρικού, όπου πλημμύρισαν περισσότερα από τρεις χιλιάδες στρέμματα. Αποδίδουμε λοιπόν τα «του Καίσαρος τω Καίσαρι», γιατί τίποτε δεν είναι αυτονόητο ή φυσικό επόμενο.

Ακούμε και λαμβάνουμε υπ´όψιν κάθε καλοπροαίρετη και εποικοδομητική κριτική. Έχουμε στο νου μας ότι «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και με αυτήν την παραδοχή πορευόμαστε. Ωστόσο, είναι βαθιά ανθρώπινο να λες ευχαριστώ και να αποδέχεσαι την κριτική. Μόνο αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους αλάνθαστο, πιστεύουν το αντίθετο.