Οι Εγκλωβισμένες: Το πρώτο ελληνικό σίριαλ για την καραντίνα (vid)

512

Η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δεληκούρα, η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη είναι οι… Εγκλωβισμένες!

Το πρώτο σίριαλ για την καραντίνα λόγω κορονοϊού είναι γεγονός!

Το Σάββατο 4 Απριλίου ανέβηκε στο YouTube το παρθενικό επεισόδιο της σειράς «Οι Εγκλωβισμένες», που γυρίζεται, φυσικά, από τα σπίτια των τεσσάρων πρωταγωνιστριών.

Ποιες είναι οι… Εγκλωβισμένες;

Η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δεληκούρα, η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη, οι οποίες περιγράφουν με γλαφυρότητα και χιούμορ την κατάσταση που βιώνουν -και βιώνουμε όλοι λίγο πολύ.

Όπως λέει, μάλιστα, η Μαρία Κωνσταντάκη, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου» από την Τατιάνα Στεφανίδου, «έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο. Βγήκαμε στον αέρα μέσω Instagram την Παρασκευή. Και χθες, Σάββατο, βγήκε στο κανάλι ”EGGlovismenes” στο YouΤube. Είναι μια προσπάθεια να κάνουμε ένα σίριαλ μέσα από το σπίτι μας, που ασχολείται με την καραντίνα. Με τέσσερις διαφορετικούς τύπους γυναικών που βιώνουν την καραντίνα τελείως διαφορετικά. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ, έχουμε ακούσει πολύ καλά σχόλια.

Αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας να βγάλουμε κάτι τέτοιο μέσα από το σπίτι μας με πάρα πολλές τεχνικές δυσκολίες. Για μια σκηνή τριών λεπτών ενδεχομένως χρειαζόμαστε μια ώρα γυρίσματος».

Δείτε το πρώτο επεισόδιο:

View this post on Instagram

11/03

A post shared by Οι Εγκλωβισμένες (@egglovismenes) on

Πηγή