Αρχική Χωρίς κατηγορία Ουρές έξω από τις τράπεζες – Αψηφούν τις οδηγίες αποφυγής συνωστισμού

Ουρές έξω από τις τράπεζες – Αψηφούν τις οδηγίες αποφυγής συνωστισμού

298

Ουρές καταγράφονται και σήμερα στις τράπεζες παρά τις οδηγίες και τις συμβουλές των γιατρών και των ειδικών να αποφεύγεται ο συνωστισμός που«ευνοεί» την εξάπλωση του κοροναϊού.

Μια επικίνδυνη κατάσταση εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του ΣΚΑΙ το πρωί της Τρίτης έξω από υποκατάστημα τράπεζας στον Πειραιά.

Δεκάδες ηλικιωμένοι περίμεναν έξω από το υποκατάστημα χωρίς να τηρούν καμία απόσταση ασφαλείας, όπως τονίζουν οι ειδικοί.

Οι περισσότεροι είπαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι στήθηκαν στην ουρά για να εισπράξουν την σύνταξή τους από το ταμείο της τράπεζας.

Δεν έλειψαν, μάλιστα, και περιπτώσεις όπου ορισμένοι από όσους βρίσκονταν στην ουρά μπήκαν ανά δύο στο κουβούκλιο εισόδου στην τράπεζα.

Κι όλα αυτά την ώρα που και το υπουργείο Υγείας έβγαλε νέο σποτάκι, σύμφωνα με το οποίο οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να αποφεύγουν τον συνωστισμό τόσο στα ταμεία των τραπεζών όσο και στα ΑΤΜ και προτρέπει να τους βοηθούν νεότεροι κάνοντας ηλεκτρονικές συναλλαγές.

pieria news