Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου συνεργάζεται με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

425

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου συμμετέχει στο διαμορφωμένο πρόγραμμα λόγω των συνθηκών που επικρατούν, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος στο πρόγραμμα
“Αλλάξουμε Σελίδα…από τη βιβλιοθήκη↔ στο σπίτι”;
Από την Παρασκευή 28/03/2020 και για έναν μήνα, η ΕΒΕ θα προτείνει στις βιβλιοθήκες μέλη του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών (ΔΕΒ) δύο εργαστήρια την εβδομάδα.
Η σχέση μεταξύ βιβλιοθήκης και σπιτιού είναι αμφίδρομη.
Η συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων της βιβλιοθήκης και των μελών της δεν σταματά ποτέ, αντιθέτως ενισχύεται και δυναμώνει με τέτοιες δράσεις.
Στο πρώτο εργαστήριο,
“Με σημαία την ελπίδα”, προτείνουμε στα παιδιά να δημιουργήσουν ένα λάβαρο, μια σημαία για την ελπίδα, την υγεία, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και να την κρεμάσουν στα μπαλκόνια τους, σε κάθε γειτονιά, κάθε περιοχή, κάθε πόλη. Μια σημαία με ζωγραφιές ή και συνθήματα που οι γείτονες, θα τις βλέπουν και θα γεμίζουν αισιοδοξία.
Οι οδηγίες του εργαστηρίου θα στέλνονται με e-mail, messenger και viber σε όλους όσους ενδιαφέρονται να το πραγματοποιήσουν και με τον ίδιο τρόπο να μας στείλουν πίσω μία φωτογραφία με το δικό τους αποτέλεσμα.

Μπορείτε να στέλνετε τα e-maiil σας σε προσωπικό μήνυμα στο [email protected] ή στο messenger της σελίδας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιτοχώρου στο Facebook

#ηβιβλιοθήκησπίτιμας, #forEBEr
#17SDGS, #NLGgoals.

 

pieria news