«Βόμβα» Στάνκογλου: Δεν θα είμαι του χρόνου στις «Άγριες Μέλισσες»

422

Την αποκάλυψη πως δεν θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Αγριες Μέλισσες» έκανε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, έδωσε συνέντευξη στην Real Life και παραδέχτηκε πως η παρουσία του στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος του πρώτου κύκλου. Οπως αποκάλυψε, έχουν μείνει ελάχιστα επεισόδια για να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος, με τα γυρίσματα να σταμάτησαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Δεν γνωρίζω πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα. Όπως δεν ξέρουμε και τι θα γίνει με τα θέατρα. Είμαστε σε στάση αναμονής, ελπίζοντας για το καλύτερο. Παίζουν επαναλήψεις της σειράς, αλλά υπάρχει στοκ επεισοδίων. Έξι, επτά επεισόδια, όχι πολλά. Τρέχουμε να προλάβουμε πάντα, αλλά ευτυχώς την αγαπάμε τόσο τη σειρά που δεν γκρινιάζουμε», είπε αρχικά ο Στάνκογλου, που αρνήθηκε να απαντήσει στο πως θα καταλήξει η σχέση του Θωμά Κυπραίου με την Ελένη στην σειρά.

Όταν ρωτήθηκε όμως για το πως φαντάζεται τον ρόλο του στη σειρά, στον δεύτερο κύκλο, πέταξε την «βόμβα».

«Εννοείς του χρόνου; Δε θα είμαι στις Μέλισσες του χρόνου. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά, δε θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτή τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δε θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτή», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr