Δήμος Κατερίνης: Υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών για την πανδημία & μέσω της εφαρμογής novoville

305

Τη δυνατότητα άμεσης και υπεύθυνης ενημέρωσης από τον Δήμο Κατερίνης μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville, για όλα τα έκτακτα μέτρα στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, καθώς και της απευθείας λήψης επικαιροποιημένων ανακοινώσεων έχουν οι 2600 δημότες – χρήστες του πολύτιμου αυτού ηλεκτρονικού εργαλείου διάδρασης Δήμου-Δημότη.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Μένουμε σπίτι» και αξιοποιούμε την εφαρμογή Novoville. Ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο και στη δύσκολη αυτή για όλους συγκυρία λειτουργεί καθοριστικά τόσο στην ενημέρωση, όσο και στην καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη, που μπορεί να στείλει άμεσα, χωρίς κόστος και χωρίς να τηλεφωνήσει ή να επισκεφτεί τον Δήμο τα αιτήματα καθημερινότητας που τον αφορούν. Κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο».

Παράλληλα και εν μέσω πανδημίας, η καθημερινότητα καλά κρατεί, καθώς καταφθάνουν στις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, μέσα από την καινοτόμο πλατφόρμα novoville δεκάδες αιτήματα πολιτών, τα συχνότερα εκ των οποίων αφορούν στο δημοτικό φωτισμό, σε πεζοδρόμια ή δρόμους, που έχουν υποστεί φθορές, ενώ ακολουθούν οι υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας.

Για να κατεβάσετε στο κινητό σας την εφαρμογή εύκολα, άμεσα, 24 ώρες το 24ωρο επιλέξτε:

Για Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.novoville

Για iPhonehttps://itunes.apple.com/gr/app/novoville/id836634305?l=el&mt=8

Περισσότερα στοιχεία στην ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης: https://katerini.gr/novoville/
pieria news