Το Grey’s Anatomy δωρίζει ιατρικό εξοπλισμό στη “μάχη” κατά του κορονοϊού

287

Μπορεί να τους έχουμε συνηθίσει να σώζουν ζωές στην τηλεόραση, όμως το Grey’s Anatomy και το Station 19 αποφάσισαν να συνεισφέρουν έμπρακτα στην κρίση της πανδημίας κορονοϊού.

Καθώς τα κρούσματα στις ΗΠΑ και στον κόσμο αυξάνονται υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη ιατρικών προμηθειών, προκειμένου μπορούν να προστατευθούν ασθενείς και ιατρικό προσωπικό.

Τα γυρίσματα του Grey’s Anatomy και του Station 19 έχουν σταματήσει λόγω κορονοϊού και με αφορμή αυτό δωρίζουν εξοπλισμό και προμήθειες σε όσους δουλεύουν στην “πρώτη γραμμή” και τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

“Στο Station 19 είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να έχουμε περίπου 300 από τις N95 μάσκες, τις οποίες δωρίσαμε στο τοπικό τμήμα πυροσβεστικής. Ήταν ευγνώμονες. Στο “Grey’s Anatomy”, έχουμε απόθεμα σε ρόμπες και γάντια τα οποία επίσης δωρίζουμε”, δήλωσε η παραγωγός Krista Vernoff στην εκπομπή Good Morning America και πρόσθεσε πως “Ξεχειλίζουμε ευγνωμοσύνη για το ιατρικό προσωπικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και εκτός από αυτές τις δωρεές, τους βοηθάμε με τον τρόπο μας μένοντας σπίτι”.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Οντάριο απάντησε “Σας ευχαριστούμε για την δωρεά μασκών Ν95, που βοηθούν τους πυροσβέστες μας να προστατεύονται εν μέσω της πανδημίας. Ήρωες όχι μόνο στην τηλεόραση”.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Ellen Pompeo είχε στείλει το δικό της μήνυμα μέσω Instagram προς όλους όσους δουλεύουν στον τομέα της υγείας.

“Πολλοί από εμάς έχουμε το προνόμιο να προστατεύσουμε τον εαυτό μας μπαίνοντας σε καραντίνα. Από εσάς δεν το έχει κανείς. Όσοι δουλεύετε σε νοσοκομεία ή υπηρεσίες υγείας, τα “σπάτε”. Να προσέχετε”.

Πηγή