Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού #μένουν σπίτι# και ζωγραφίζουν

337

Τις τελευταίες ημέρες όλη σχεδόν η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τον περιορισμό της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού. Η αναστολή των σχολείων και όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων ανάγκασαν τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ να παραμείνουν στο σπίτι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, εκμεταλλεύοντας όσο πιο δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

 

Οι μικροί ποδοσφαιριστές μας αντιλαμβανόμενοι τις κρίσιμες στιγμές ιδιαίτερα για την ατομική και συλλογική υγιεινή προχώρησαν σε μια σειρά ζωγραφιών. Μέσα από την ζωγραφική εξέφρασαν τα συναισθήματά τους, τους φόβους, τις χαρές, τα όνειρά τους, τις ελπίδες δείχνοντας πως βλέπουν τον κόσμο και το περιβάλλον γύρω τους.

Η ζωγραφιά είναι μια δικλείδα επικοινωνίας, έτσι οι μικροί ποδοσφαιριστές μας υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Κώστα Κραγιόπουλο αποτύπωσαν στις ζωγραφιές τους το μήνυμα που κρύβεται πίσω από μια ζωγραφιά, όπως γνωρίζουμε παιδαγωγικά η ερμηνεία μιας ζωγραφιάς αποκαλύπτει ένα βαθύτερο νόημα για όσα σκέφτεται και αισθάνεται ένα παιδί βλέποντας τον κόσμο γύρω του.

Ευχαριστούμε παιδιά για τα συναισθήματα που μας χαρίσατε και σας ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία και παραμονή στο σπίτι, υπακοή στους γονείς σας, για να μπορέσουμε να  βγούμε από αυτή την κατάσταση το συντομότερο δυνατόν, γνωρίζοντας πως δεν είστε μόνοι σ΄ αυτή την κατάσταση που ζούμε…