Φωτιά στον Έβρο: Η Αθηνά Κρικέλη στην πρώτη γραμμή μας ενημερώνει (ΒΙΝΤΕΟ)

346

Μας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για τις εξελίξεις στα Σύνορα του Έβρου, Ελλάδας – Τουρκίας η παγκόσμιας εμβέλειας και έγκριτη δημοσιογράφος Αθηνά Κρικέλη. Η κατάσταση έχει ξεφύγει, με τους Τούρκους να γίνονται όλο και περισσότερο προκλητικοί. Οι δικοί μας ένστολοι Έλληνες αντιστέκονται σθεναρά και δεν αφήνουν κανέναν να παραβιάσει τα σύνορα της πατρίδας μας!

Ταραχές στην τούρκικη πλευρά, οι στρατιώτες και τούρκοι αστυνομικοί χτυπούν και έβαλαν φωτιά σε έναν καταυλισμό για να υποχρεώσουν τους μετανάστες να συγκεντρωθούν όλοι στο δάσος των Καστανιών.

Για όλους εμάς που κοιμόμαστε ήσυχοι στα ζεστά σπίτια μας, δείτε αυτές τις εικόνες. Συμβαίνει τώρα, στα σύνορά μας. Αυτό αντιμετωπίζουν όλο το 24ωρο οι δικοί μας ένστολοι.
Οι Τούρκοι μεταφέρουν τους μετανάστες στο δάσος των Καστανιών. τους αποκαλούμενους ‘πρόσφυγες’ που από τις 29 Φεβρουαρίου βιάζουν τα σύνορα μας. Βάζουν φωτιές πετάνε πέτρες χημικά και δακρυγόνα. Ας στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τους δικούς μας ανθρώπους στα σύνορα. Είναι πανέτοιμοι και ικανότατοι. Και εμείς δίπλα τους.

Δείτε το Βίντεο εδώ

Για όλους εμάς που κοιμόμαστε ήσυχοι στα ζεστά σπιτια μας, δείτε αυτές τις εικόνες. Συμβαίνει τώρα, στα σύνορά μας. Αυτό αντιμετωπίζουν όλο το 24ωρο οι δικοί μας ένστολοι. Οι Τούρκοι μεταφέρουν τους μετανάστες στο δάσος των Καστανιών. τους αποκαλούμενους 'πρόσφυγες' που από τις 29 Φεβρουαρίου βιάζουν τα σύνορα μας. Βάζουν φωτιές πετάνε πέτρες χημικά και δακρυγόνα. Ας στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορουμε τους δικούς μας ανθρώπους στα σύνορα. Είναι πανέτοιμοι και ικανότατοι. Και εμείς δίπλα τους

Gepostet von Athina Krikeli am Donnerstag, 26. März 2020