Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι απολυμάνσεις επιχειρήσεων με δαπάνη του Επιμελητηρίου Πιερίας

314

Εκατοντάδες είναι οι επιχειρήσεις που εκδήλωσαν ενδιαφέρον προκειμένου να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας να συντονίσει και να αναλάβει το κόστος απολύμανσης των επαγγελματικών τους χώρων.

Η διαδικασία απολύμανσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας και μέχρι εξαντλήσεως των απολυμαντικών προϊόντων ενώ σε επόμενο χρόνο οι επαγγελματίες θα ενημερωθούν για τη δυνατότητα συνέχισής της.

Φιλοδοξία του Επιμελητηρίου είναι να ικανοποιηθεί το σύνολο των επιχειρήσεων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι ο όγκος των αιτήσεων είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου δήλωσε: “Εκατοντάδες επιχειρήσεις θα απολυμάνουν τις εγκαταστάσεις τους με δαπάνη του Επιμελητηρίου. Πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία των συνδημοτών μας. Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω κάθε ένα από τα μέλη μας και ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, που για μία ακόμη φορά βρίσκονται αντιμέτωποι με την αβεβαιότητα, ότι ως Επιμελητήριο, πέρα από το να λύνουμε πρακτικά θέματα που αφορούν στη διαχείριση της πρωτόγνωρης κατάστασης, είμαστε εδώ για να διεκδικούμε-και το έχουμε ήδη πράξει- όλα αυτά που απαιτούνται, για να μας βρει η επόμενη μέρα όσο το δυνατόν πιο δυνατούς, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας”.

pieria news