Οι Guns N’ Roses αψήφησαν τον κορωνοϊό και έκαναν συναυλία με 40 χιλιάδες φαν

288

Ούτε τις τραγικές επιπτώσεις του κορωνοϊού δε σκέφτηκε το πασίγνωστο συγκρότημα Guns Ν’ Roses, το οποίο αδιαφορώντας για τον φονικό ιό ο οποίος έχει θέσει όλο τον κόσμο σε συναγερμό, πραγματοποίησε κανονικά τη συναυλία που είχε προγραμματιστεί.

Αν και τα events σε όλο τον τον κόσμο ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο, το συγκρότημα αποφάσισε να μην κάνει πίσω λες και τίποτα δε συμβαίνει και εμφανίστηκε κανονικά, στις 14 Μαρτίου, σαν να μην υπήρχε η απειλή του κορωνοϊού.

Φαίνεται το μόνο που απασχόλησε τους διοργανωτές ήταν να μην χαθούν τα έσοδα από τα χιλιάδες εισιτήρια που είχαν πουληθεί.

Μάλιστα, χθες, οι Guns Ν’ Roses τουίταραν φωτογραφίες από τη συναυλία γράφοντας Thank you Mexico City!

Φυσικά, ακολούθησαν αμέσως δεκάδες οργισμένα σχόλια, όπως:

«Είσαστε εντελώς ανεύθυνοι», «Είστε αηδιαστικοί», «Γιατί βάλατε χιλιάδες φανς σας σε κίνδυνο;», «Stay home motherfuc***s. People could die by the thousands», και άλλα ανάλογα.

Οι Guns Ν’ Roses, όμως φαίνεται δε δίνουν “δεκάρα” για το τι γίνεται στον κόσμο αλλά αντιθέτως… τις κυνηγούν πάση θυσία αφού ακόμη   βρίσκονται σε περιοδεία.

Πολλοί λένε πως αν και ανέβαλλαν τη συναυλία τους στην Κόστα Ρίκα που ήταν να γίνει στις 18 Μαρτίου, δεν είχαν πρόβλημα να την κάνουν, αλλά εκεί, την απαγόρευσαν οι αρχές.

“Δεν αδιαφορήσαμε, λάβαμε μέτρα!” ισχυρίστηκαν οι διοργανωτές.
Και ποια ήταν αυτά τα μέτρα; Θερμομετρούσαν τους εισερχόμενους στον χώρο του φεστιβάλ, και τους έδιναν οδηγίες να …κρατούν απόσταση ασφαλείας!
Βέβαια, σχετικά με το ποια ήταν αυτή η απόσταση ασφαλείας που κρατήθηκε στη διάρκεια του φεστιβάλ, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, τα λένε όλα!

 

Πηγή: thedailypost.gr