Μένουμε Σπίτι: Όλα δωρεάν από το Scribd

592

Mία από τις μεγαλύτερες ψηφιακές βιβλιοθήκες του κόσμου, ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν πρόσβαση για τις επόμενες 30 ημέρες σε όλους, ξεκλειδώνοντας ολόκληρη τη συλλογή του.

«Στο Scribd πιστεύουμε ότι η ανάγνωση είναι το πιο δυνατό εργαλείο που υπάρχει για σύνδεση και ανταλλαγή της ανθρώπινης εμπειρίας. Σήμερα, δεδομένου του ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μένουν μέσα στα σπίτια τους ώστε να μειώσουν τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορονοϊού, η πρόσβαση σε βιβλία και πληροφορίες είναι πιο σημαντική από ποτέ. Η ανάγνωση μπορεί να προσφέρει απίστευτη παρηγοριά: μειώνει το άγχος και μας κάνει να νιώθουμε πιο ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι.

Έτσι, για τον επόμενο μήνα, θα θέσουμε τη βιβλιοθήκη του Scribd – η οποία περιλαμβάνει εκατομμύρια ebooks, audiobooks, άρθρα περιοδικών και άλλα – διαθέσιμα σε οποιονδήποτε, δωρεάν, για 30 ημέρες μέσω αυτού του link.

Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή δέσμευση. Ο στόχος μας είναι απλά να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα έχουν πρόσβαση στα αγαπημένα τους βιβλία, συγγραφείς και ποιοτικό περιεχόμενο, καθώς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτό που θα είναι το νέο φυσιολογικό για τις επόμενες εβδομάδες. Χρειάζεστε κάποια σύσταση για το τι να διαβάσετε; Η ομάδα του Scribd είναι εδώ για σας! Είτε ψάχνετε για ψυχαγωγία, ειδικές εκδόσεις πάνω στη διαχείριση άγχους, υγιείς δραστηριότητες για τα παιδιά σας, ή απλώς έναν τρόπο να ξεφύγει το μυαλό σας, θέλουμε να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο που γνωρίζουμε ότι γίνεται – μέσα από τα βιβλία!

Σίγουρα δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά δεσμευόμαστε να διερευνήσουμε νέους τρόπους για να διασυνδέσουμε καλύτερα τους αναγνώστες με άλλους αναγνώστες, συγγραφείς, ακόμη και με τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ στο Scribd κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας. Σας ενθαρρύνουμε να φροντίζετε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας και ελπίζουμε ότι η ανάγνωση θα σας προσφέρει τη παρηγοριά που χρειάζεστε αυτές τις δύσκολες στιγμές»

Πηγή