Ειδική πληροφοριακή ενότητα για τις εξελίξεις στο μέτωπο του τουρισμού από το www.sete.gr

244

Σε πλήρη εξέλιξη  βρίσκονται οι δράσεις του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, με στόχο μεταξύ άλλων την υποστήριξη των εμπλεκομένων με τα τουριστικά πράγματα της χώρας και προς αυτή την κατεύθυνση δημοσιοποιεί  την ύπαρξη ειδικής ενότητας στο δικτυακό του τόπο, www.sete.gr , που θα δίνει πληροφορίες για τις εξελίξεις στο μέτωπο του τουρισμού.

“Η προσπάθεια του ΣΕΤΕ να υποστηρίξει επιχειρήσεις και πολίτες στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, συνεχίζεται”, σημειώνει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Ρέτσος .

“Ο ρόλος του ΣΕΤΕ δεν  είναι να ερμηνεύει τη νομοθεσία και παραμένει συμβουλευτικός, παρόλα αυτά συγκεντρώνουμε από όλες τις διαθέσιμες πηγές τη σχετική πληροφορία, την επεξεργαζόμαστε και καταθέτουμε τις απόψεις μας στα ερωτήματα που λαμβάνουμε από τις επιχειρήσεις και το κοινό. Θα επικαιροποιούμε τακτικά το περιεχόμενο με οτιδήποτε νεότερο, προκειμένου να διευκολύνουμε επιχειρηματίες, εργαζομένους και ιδιώτες σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία”, τονίζεται στο δικτυακό τόπο του Συνδέσμου.

Ερωτήσεις που αφορούν τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων, τα μέτρα προστασίας, τις ακυρώσεις και τις προκαταβολές κλπ απαντώνται με ακρίβεια από τους επαγγελματίες του τουρισμού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ