Ράδιο Αρβύλα: «Έγραψε» το 1ο διαδικτυακό live επεισόδιο

368
Επιδόσεις που αποτελούν ρεκόρ για τα δεδομένα του Youtube, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για το παγκόσμιο Youtube σε αναλογικό επίπεδο.

Αυτά αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο για το 1ο ζωντανό-live streaming επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα και συνεχίζει:

Με δεδομένο πως η συνήθεια του διαδικτύου δεν είναι οι ζωντανές μεταδόσεις, αλλά η θέαση βίντεο σε βάθος χρόνου, ο μέσος όρος views των πετυχημένων live streaming μεταδόσεων στην Ελλάδα, κυμαίνεται μεταξύ 5000 και 12000 views.

Αυτή ήταν και η πρόβλεψη του Ελληνικού τμήματος Youtube για το χθεσινοβραδινό live streaming.

Σε αντίθεση με τις προβλέψεις και με τα έως τώρα δεδομένα, η ζωντανή μετάδοση του Ράδιο Αρβύλα σημείωσε τις εξής επιδόσεις:

-130.000 συνολικά views κατά τη διάρκεια του live stream!

-40.000 ταυτόχρονα views

-35’ μέση διάρκεια παρακολούθησης

-81.700 ώρες (7 χρόνια) συνολικός χρόνος παρακολούθησης του live stream

-38,2 % ανταπόκριση των χρηστών στα «impressions» (παγκόσμιος μέσος όρος 2-8%)

Τα παραπάνω στοιχεία, καθιστούν το χθεσινοβραδινό ζωντανό Ράδιο Αρβύλα, το πιο πετυχημένο με διαφορά Youtube live streaming έως σήμερα (με εξαίρεση μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα) και με το δεδομένο ότι τα views στο Youtube γίνονται σε βάθος χρόνου, ενδέχεται τις επόμενες εβδομάδες η συνολική θέαση του επεισοδίου να ξεπεράσει την αντίστοιχη τηλεοπτική.

Όσο οι συνθήκες μας το επιτρέπουν, αυτόνομα, με μεγάλη προσοχή και με προσωπικό ασφαλείας, θα συνεχίσουμε τις live streaming μεταδόσεις, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουμε συντροφιά στους φίλους θεατές που την περίοδο αυτή είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Επίσης απ’ το κανάλι τους στο Youtube: RADIOARVYLAofficial μεταδόθηκε και το «Βινύλιο» σε μια «ελεύθερη», σχεδόν ραδιοφωνική εκδοχή του.

Πηγή