Νοσοκομείο Κατερίνης: Θα εκτελούνται αυστηρά και μόνο τα επείγοντα περιστατικά

415

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ενημερώνει τους πολίτες της Πιερίας για την αναστολή από 16-03-2020 όλων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, συμπεριλαμβανομένων των Εργαστηριακών Εξετάσεων στο Ακτινολογικό και Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Θα εκτελούνται αυστηρά και μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες του Νομού την από 9 Μαρτίου 2020 ανακοίνωση του Νοσοκομείου, σύμφωνα με την οποία:

«Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, σε συνεργασία με την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, το Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και τους Διευθυντές των Τμημάτων, με αίσθημα ευθύνης και γνώμονα τη δημόσια υγεία λόγω του κορονοϊού, αποφάσισε τα παρακάτω:

  1. Καθολική απαγόρευση του επισκεπτηρίου στις κλινικές του Γ.Ν. Κατερίνης.
  2. Καθολική απαγόρευση της εισόδου στους αντιπροσώπους των ιατρικών εταιρειών.
  3. Αποκλεισμός όλων των παράπλευρων εισόδων του νοσοκομείου και αυστηρός έλεγχος της εισόδου από το σημείο έλεγχου του Γ.Ν. Κατερίνης (κεντρική είσοδος)».

Επίσης, υπενθυμίζουμε την αναστολή από 12-03-2020 όλων των τακτικών χειρουργείων και της ολοήμερης λειτουργίας (απογευματινά ραντεβού) του Γ.Ν. Κατερίνης.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνδρομή σας στην προστασία της υγείας των ασθενών του Γ.Ν. Κατερίνης, του προσωπικού αλλά και όλων των κατοίκων του Νομού μας.

Παρακαλούμε να τηρήσετε τις οδηγίες και να συνεργαστείτε για να βοηθήσετε το ήδη επιβαρυμένο σύστημα υγείας.

Μένουμε σπίτι.

Ο Διοικητής

Γεώργιος Χατζηγεωργίου